Γιώργος Παρτσαλάκης: «Αν γίνονταν αυτά στα παιδιά μου αυτό το κάθαρμα δεν θα είχε λαρύγγι»

Δημοσιεύθηκε: 21 Φεβρουαρίου 2021 14:00
Γιώργος Παρτσαλάκης: «Αν γίνονταν αυτά στα παιδιά μου αυτό το κάθαρμα δεν θα είχε λαρύγγι»

Δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega παραχώρησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις με τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Με δριμύτατο ύφος ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνώριζε πολλά περιστατικά παρενόχλησης αλλά δεν μίλησε ποτέ σε κανέναν διότι δεν είχε απτά στοιχεία.

Eνώ καταφέρθηκε εναντίον όσων επιδίδονται σε τέτοιες πράξεις τονίζοντας ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στα παιδιά του θα έπαιρνε τη δικαιοσύνη στα χέρια του.

«Αυτά που άκουγα και που ήξερα ότι συμβαίνουν και γίνονται από κάποιους ανθρώπους, δεν είχα στοιχεία να βγω γιατί αν είχα, θα έβγαινα.

Επειδή δεν τα είχα, θα μπορούσα να κατηγορηθώ αυτομάτως και να βρεθώ για ένα κτήνος μπερδεμένος σε μια ιστορία, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όταν έχεις αποδείξεις πρέπει να τις καταθέτεις.

Όταν δεν έχεις πρέπει να σιωπάς γιατί μπορεί να βρεθείς μπερδεμένος για ένα κάθαρμα στην ζωή σου κι είναι αμαρτία.

Αυτά για τα οποία κατηγορείται, είναι πράγματα που ακούγονται εδώ και 15 χρόνια, έχουν ειπωθεί εδώ και εκεί και παραπέρα.

Έχω αρνηθεί πράγματα, δουλειές κι ιστορίες γιατί ήξερα ότι είναι μπερδεμένοι σε αυτές τις δουλειές αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες.

Από την στιγμή που απόκτησα δύο παιδιά έκανα μια σκέψη, ότι αν ακολουθήσουν την δουλειά μου, θα πρέπει να τα προσέχω πολύ, γιατί ήξερα ποιοι είναι οι επικίνδυνοι άνθρωποι και που ήξερα ότι αν ο μη γένοιτο συνέβαινε κάτι στα παιδιά μου πολύ απλά αυτό το κάθαρμα δεν θα είχε λαρύγγι, γιατί είμαι της άποψης ότι δεν παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας αλλά στην περίπτωση του παιδιού μου εγώ τον παίρνω.

Άνθρωποι που έχουν εξουσία κι είναι καθάρματα, θα την χρησιμοποιήσουν με λάθος τρόπο και θα καταστρέψουν ψυχές ανθρώπων. Εάν σε έναν άθλιο άνθρωπο δώσεις Υπουργείο, πολύ απλά θα καταστρέψει…

Η υπουργός Πολιτισμού έπεσε από τα σύννεφα και δεν ήξερε… Αυτό είναι μεγάλη ντροπή!».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT