Γιώργος Παρτσαλάκης: Ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την τηλεόραση

16 Απριλίου 2022 15:08

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την τηλεόραση

O Γιώργος Παρτσαλάκης φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως μετά το τέλος της σειράς «Η Γη της ελιάς» θέλει να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την τηλεόραση

«Έχει περάσει από το μυαλό μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι στο τελευταίο μου. Είπα στον Αντρέα Γεωργίου ότι τελειώνοντας η “Γη της ελιάς” εγώ θα σταματήσω και θα πάω στο σπίτι μου, στην Κρήτη. Όσα χρόνια μου μένουν να περάσω εκεί καλά γιατί πιστεύω ότι είναι το καταφύγιο μου και η λύτρωση μου. Είμαι πλήρης!».

Ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος σκηνοθετεί την εκπομπή Night Out και βρισκόταν στα γυρίσματα, αντέδρασε άμεσα και φώναξε στον ηθοποιό: «Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό!».


Συγκλονίζει ο Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά, «Γη της Ελιάς», καθώς και σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν από μερικά χρόνια.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ‘Γη της ελιάς’. Την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος αυτή τη σειρά. Νιώθουμε έτσι ότι κάνουμε και εμείς.

Είναι μια ευτυχισμένη στιγμή. Ο Λυκούργος είναι ένας θετικός ήρωας. Ξεκινάει με την εγκατάλειψη της δικηγορίας, μετά από μια ατυχία.

Από εκεί και πέρα είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει το άδικο και προσπαθεί να ισορροπήσει το παλαιό -που παίρνω το νόμο στα χέρια μου και καθαρίζω- με το καινούργιο.

Έχει τελειώσει τη Νομική, δεν ζει στη Μάνη και προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα. Η Βάνα θεωρώ ότι δεν θα αποφασίσει να κάνει το Λυκούργο ηλίθιο. Έχει ήδη καταλάβει κάποια πράγματα».

«Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο πρέπει να ανεβαίνει η διάθεσή τους. Μπήκα στα 71. Κάνω κοντά 50 χρόνια θέατρο.

Τα τελευταία δύο χρόνια κάνω μόνο τηλεόραση. Αν ζούσα από την αρχή θα έκανα τα ίδια. Είναι χοντρό αλλά στη ζωή μου ζω περισσότερο και σκέφτομαι λιγότερο.

Ζω την κάθε στιγμή, δεν μπορώ να ζω σε ένα γκρίζο τοπίο. Προτιμώ άσπρο ή μαύρο. Δεν βάζω μπροστά τη λογική, προτιμώ το συναίσθημα.

Όταν ένας άνθρωπος αποφάσισε να με προσβάλει με μια συμπεριφορά του και ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή.

Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Κουράστηκα πολύ να συνέλθω και να σταθώ στα πόδια μου. Δεν είμαι το καλό παιδί, που όλα τα βλέπει καλά.

Θεωρώ ότι αυτοί για τους οποίους έχεις να πεις μόνο καλά, είναι επικίνδυνοι».