Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ο Μάρκος Σεφερλής δεν με αφορά. Δεν κάνουμε καν την ίδια δουλειά» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 31/03/2019 13:00

«Ζητείται Ψεύτης» και δεν είναι Πρωταπριλιά. Ακόμα μια φορά γίνεται focus απ’ τα εγχώρια ΜΜΕ για την παράσταση στην οποία αρχικά επρόκειτο να παίξει ο Μάρκος Σεφερλής. Ως γνωστόν, αποχώρησε μετά από διαφωνία με τους επιχειρηματίες του θεάτρου και τη θέση του πήρε -και σκίζει- ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης , που παίζει στη μεταφορά της γνωστής ταινίας στο θέατρο, λέει ευθέως πως δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή. Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια.  Όμως, τώρα γίνεται πιο σαφής. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκτεθώ. Μετά από 50 χρόνια θέατρο έχω άποψη και πρέπει να έχω. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό τον ρόλο, δεν το συζητώ. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι φύσει θέσει κωμικός και θα μπορούσε να είναι πιο αστείος ίσως, αλλά πιο κοντά στον ρόλο παίζοντας μια πρόζα».

«Δεν με αφορά ο Σεφερλής»

«Θυμωμένος δεν είμαι καθόλου με τον Μάρκο Σεφερλή, ούτε με αφορά ο άνθρωπος. Να κάνει τη δουλειά του και τη ζωή του, δεν με αφορά καν. Δεν με αφορά καν αυτό το θέμα. Ούτε ο ίδιος με αφορά, ούτε τίποτα. Έχω τη συγκεκριμένη άποψη, την έχω εκφράσει, θεωρώ ότι αυτό που έκανε απέναντί μου ήταν απολύτως λάθος. Δεν σεβάστηκε ούτε τα χρόνια μου ούτε τη διαδρομή μου. Δεν θα ξαναδούλευα μαζί του, δεν με αφορά. Ούτε την ίδια δουλειά κάνουμε ούτε τίποτα», κατέληξε.

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT