Γιώργος Περρής: «Μίλησα για τα προσωπικά μου αλλά όχι για το τι κάνω στο κρεβάτι μου»

11 Μαΐου 2022 09:00

Γιώργος Περρής: «Μίλησα για τα προσωπικά μου αλλά όχι για το τι κάνω στο κρεβάτι μου»

Ο Γιώργος Περρής σε πρόσφατη συνέντευξη έκανε λόγο για την απόφαση που πήρε για να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Με σκοπό να βοηθήσει κι άλλους να απεγκλωβιστούν και να κάνουν το ίδιο

Ο Γιώργος Περρής κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ σε Αμερική και Καναδά, ενώ σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό People έκανε αναφορά για την προσωπική του ζωή.

«Η συνέντευξή μου στο αμερικανικό People έγινε για την κυκλοφορία του ξένου δίσκου μου «No Armor». Χάρηκα πολύ γιατί είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία περιοδικό στον κόσμο, δεν είναι αστείο και δεν είναι εύκολο να μπεις σε ένα τέτοιο περιοδικό.

Η απόφασή μου να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή είναι θέμα πολιτικής στάσης. Δεν μίλησα για το τι κάνω στο κρεβάτι μου. Μίλησα επειδή είμαστε μια γενιά νέων ανθρώπων και το αίτημα της εποχής μας είναι η διαφάνεια κι η αλήθεια. Θέλω να είμαι αληθινός για να μπορώ να επικοινωνήσω με τον κόσμο κι ο κόσμος να μπορεί να δει τη δική μου αλήθεια. Το αν αρέσει ή δεν αρέσει είναι άλλο θέμα.

Το άλλο αίτημα της εποχής είναι το πώς αντιμετωπίζουμε τις μειονότητες. Είμαστε σε μια εποχή που οι μειονότητες δεν μπορούν απλώς να είναι αποδεκτές. Αυτό δεν το δέχομαι. Δεν θέλω κάποιος να μου κάνει τη χάρη να με αποδεχτεί. Οι μειονότητες πρέπει να μπορούν να είναι ισάξιες με κάθε άλλος μέρος της κοινωνίας. Υπάρχουν νέα παιδιά εκεί έξω που μου έχουν στείλει απίστευτες ιστορίες στα social media». Δήλωσε στο Down Town.

Η πρόσφατη αποκάλυψη του

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης… Δεν ήταν στην τηλεόραση. Και δεν υπήρχε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν αποτέλεσε μέρος οποιασδήποτε συζήτησης.

Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή, δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα, επειδή υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό… Πολλοί άνθρωποι μου είπαν: “Δεν πρέπει να βγεις. Δεν πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Θα καταστρέψει την καριέρα σου”

Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου… Υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικότητας.

Δεν είμαι μυστικοπαθής. Ποτέ δεν έχω κρυφτεί ή προσποιηθεί ότι είμαι κάποιος άλλος, ποτέ. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι (το ότι είμαι γκέι) δεν θα τους σοκάρει ή κάτι τέτοιο.

Αλλά νιώθω ότι η σχέση μου με τους θαυμαστές μου, τη φυλή μου, ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά.

Αυτό αισθάνομαι ότι θα είναι αυτό, γιατί θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι, ελεύθερος και εντελώς ανοιχτός».