Γιώργος Πιλίδης: Άγριο κράξιμο στους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor «Έχετε προκαλέσει αηδία»

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 13:15

Με μία ανάρτηση γεμάτη οργή ο Γιώργος Πιλίδης καταφέρθηκε εναντίον των πρώην συμπαικτών του Survivor μιλώντας με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τη συμπεριφορά τους.

Μάλιστα ο πρώην παίκτης του survivor και παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλι έγραψε χαρακτηριστικά του προκαλούν αηδία ορισμένοι από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης οι οποίες συμπεριφέρονται σαν super star.

Μάλιστα η ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη συζήτηση ανάμεσα στους πρώην παίκτες του reality και συμπαίκτες του οι οποίοι μέσω μηνυμάτων ανταλλάσσουν τα ονόματα για τα οποία χτυπάει η καμπάνα του Γιώργου Πιλίδη.

«Survivor… Ορισμένοι παίκτες πραγματικά έχετε προκαλέσει αηδία… Πραγματικά τόσο καιρό παρακολουθώ πολλούς παίκτες που βγαίνοντας από αυτό το παιχνίδι νομίζουν ότι είναι super star και ότι μπορούν να σχολιάζουν και να κρίνουν τα πάντα και τους πάντες επειδή ακριβώς τους έχουν μάθει 5 άνθρωποι παραπάνω και ασχολήθηκε λίγο η τηλεόραση μαζί τους.

Πραγματικά ξυπνήστε λίγο, προσγειωθείτε και πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είμαστε απλά λίγο πιο τυχεροί από τους άλλους ανθρώπους που μας επέλεξε η παραγωγή και τίποτα άλλο»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καταξιωμένος αθλητής διαχωρίζει την θέση του από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οι οποίοι απολαμβάνουν τη δημοσιότητα και τις προνομιακές συμπεριφορές που δέχονται λόγω της συμμετοχής τους στο ριάλιτι επιβίωσης survivor