Γιώργος Πιλίδης: «Δε ντρέπεσαι ρε; Ξεφτίλα. Καραγκιόζηδες όλοι σας!»

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2022 16:39

Γιώργος Πιλίδης: «Δε ντρέπεσαι ρε; Ξεφτίλα. Καραγκιόζηδες όλοι σας!»

Ο Γιώργος Πιλίδης εμφανίστηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Τι λες τώρα” προκειμένου να μιλήσει για τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες, για τους οποίους προετοιμάζονταν εδώ και αρκετούς μήνες αλλά και για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την Ομοσπονδία Πάλης.

Η συζήτηση όμως δεν εξελίχθηκε όπως θα περιμέναμε καθώς στην εκπομπή εμφανίστηκε μέσω skype ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης τον οποίο ο Γιώργος Πιλίδης είπε ότι βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του.

Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης ανέφερε πως ο Γιώργος Πιλίδης δεν είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία για την συμμετοχή του στο Survivor καθώς και ότι όταν τον κάλεσαν να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εκείνος αρνήθηκε. Παράλληλα, ανέφερε ότι μέχρι τώρα η Ομοσπονδία Πάλης έχει δώσει 150 χιλιάδες ευρώ για Ολυμπιακές προετοιμασίες και γιατρούς.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Πιλίδη:

«Πότε είχα εγώ γιατρό, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Δε μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ. Θα μου λέει ψέματα αυτός ο άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω καν; Σας παρακαλώ πραγματικά, αφήστε με να σηκωθώ να φύγω. Τρελαίνομαι. Με τρώει το δίκιο μου.

Γύρισα από το Survivor και τέσσερις μήνες λιώνω στην προπόνηση και δε με στέλνουν στους αγώνες. Με τι λόγια να τους χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Πότε είχα γιατρό ψεύτη! Να μας πει καλύτερα ποιος τα έφαγε τα 150 χιλιάδες ευρώ. Δε ντρέπεσαι ρε; Ξεφτίλα.

Δε μπορώ. Δε θα μου λέει εμένα ψέματα αυτός. Θα μου πει εμένα ψέματα; Δε μπορείτε να βγάζετε έναν άνθρωπο που σας ορκίζομαι πρώτη φορά τον βλέπω. Κάθε μέρα αλλάζουν τους αντιπροέδρους. Εγώ πριν δυο εβδομάδες γνώρισα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας. Πλάκα μας κάνετε;» είπε ο Γιώργος Πιλίδης.

Η έντασή του μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη που δάκρυσε και με αρκετά έντονο τρόπο είπε: «Έχω δώσει τη ζωή μου σε αυτό το άθλημα. Δε γουστάρω να το ξανακάνω. Καραγκιόζηδες όλοι σας. Το ίδιο γινόταν και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και τώρα, θα μου πείτε τελευταία στιγμή πήγαινε στους Αγώνες, πως θα πάω; Οι απατεώνες δε ξέρω τι λένε και δε με ενδιαφέρει. Έχω φέρει εννέα μετάλλια, Ολυμπιακή πρόκριση, παγκόσμιο ρεκόρ στα 22 μου. Τι θα μου πουν;»