Γιώργος Πορφύρης: «Έμεινα εδώ για τους φίλους που κινδύνεψαν ,τους γνωστούς που κάηκε το σπίτι τους και για αυτά τα μέρη που έχω περάσει όλη μου την ζωή»

Δημοσιεύθηκε: 5 Αυγούστου 2021 14:45
Γιώργος Πορφύρης: «Έμεινα εδώ για τους φίλους που κινδύνεψαν ,τους γνωστούς που κάηκε το σπίτι τους και για αυτά τα μέρη που έχω περάσει όλη μου την ζωή»

Ο Γιώργος Πορφύρης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στη Βαρυμπόμπη. Που είναι η περιοχή που μεγάλωσε, στο πλευρό των φίλων του, βοηθώντας τους.

Γιώργος Πορφύρης: «Έμεινα εδώ για τους φίλους που κινδύνεψαν ,τους γνωστούς που κάηκε το σπίτι τους και για αυτά τα μέρη που έχω περάσει όλη μου την ζωή». Ο σεφ του Καλοκαίρι #not δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το σημείο που βρέθηκε στη Βαρυμπόμπη για να βοηθήσει.

«Δεν είμαι πυροσβέστης , ούτε έχω πάει ειδικές δυνάμεις. Δεν ξέρω να βιδώνω αντλίες ούτε να οδηγάω φορτηγάκι.
Δεν έχω πολύ αντοχή αλλά ούτε και δύναμη . Αλλά έμεινα εδώ για τους φίλους που κινδύνεψαν ,τους γνωστούς που κάηκε το σπίτι τους και για αυτά τα μέρη που έχω περάσει όλη μου την ζωή.
Με ένα μπλουζάκι , ένα ζευγάρι παλιά παπούτσια και μια πετσέτα στο πρόσωπο.  Αυτά είχαμε οι περισσότεροι μόνο αλλά πολύ πίστη. Δεν πλησίασαμε ποτέ πολύ κοντά στη φωτιά ,εκεί πάλευαν αυτοί που πρέπει αλλά καταφέραμε να κάνουμε να νιώσουν οι άνθρωποι που επλήγησαν ότι δεν είναι μόνοι τους. Σαν να κάηκε και το δικό μας σπίτι.
Ή όλοι μαζί ή κανένας.
#βαρυμπομπη » 

Έγραψε στη δημοσίευσή του στον λογαριασμό του στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;