Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

6 Απριλίου 2022 14:56

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε πατέρας για πρώτη φορά καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ηθοποιός καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Την χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Ευχαριστούμε πολύ το μαιευτήριο για την ζεστή του ατμόσφαιρα, την υπέροχη φιλοξενία και τις υποδειγματικές υπηρεσίες που μας προσέφερε!

Την υπέροχη μαιευτήρα γυναικολόγο μας Δέσποινα Γεωργιάδου και όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου! Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον! Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Pirpassopoulos (@yorgos_pirpassopoulos)

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος βρέθηκε στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha και μίλησε για την ευτυχισμένη περίοδο που διανύει στη ζωή του καθώς περιμένει το πρώτο του παιδί.

Σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και μίλησε για το πώς νιώθει. Ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με την οικογένεια του, αλλά και πότε περιμένουν με την σύζυγό του τοπρώτο τους παιδάκι.

«Ψυχολογικά είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, νιώθω ώριμος. Ξέρω τι θέλω και για μένα νιώθω μια σιγουριά για μένα, οπότε ήρθε η ώρα. Γενικά μάλλον πρέπει να έρθει η ώρα σου. Είχε περάσει από το μυαλό μου και όταν ήμουν πιο νέος αλλά προφανώς δεν ήμουν έτοιμος». Είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στη Ναταλία Γερμανού.

«Μαζί με τη βοήθεια της συζύγου μου όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι. Είναι ο άνθρωπος μου, η σύντροφός μου». Δήλωσε με τρυφερότητα.

Για την οικογένειά του εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ δεμένος και οι σχέσεις του είναι πολύ καλές με όλους, ενώ πρόσθεσε:
«Ωστόσο θα την ήθελα την οικογένειά μου πιο κοντά και πιο δεμένη».

Στο τέλος, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε ότι το μωράκι του πρόκειται να γεννηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα. Και συνέχεια ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προστατεύεται μια νέα μητέρα στον ιδιωτικό τομέα λέγοντας πως υπάρχουν αρκετά κενά στο συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη είχε δηλώσει :

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες γυναίκες.

Όσον αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης, στον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για πιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας.

Γιατί είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα».