Γιώργος Πυρπασόπουλος: Με την σύζυγό του και την 6 μηνών κόρη τους στο Ζάππειο

Συντάκτης: Newsroom

16 Οκτωβρίου 2022 15:33

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Με την σύζυγό του και την 6 μηνών κόρη τους στο Ζάππειο

O Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε για πρώτη φορά πατέρας τον Απρίλιο.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τη μέρα που κράτησαν στην αγκαλιά τους τη μονάκριβη κόρη τους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι μαζί με την 6 μηνών κόρη τους, σε μια σπάνια εμφάνιση στο Ζάππειο.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος βρέθηκε στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha και μίλησε για την ευτυχισμένη περίοδο που διανύει στη ζωή του καθώς περιμένει το πρώτο του παιδί.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι».

Σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και μίλησε για το πώς νιώθει. Ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με την οικογένεια του, αλλά και πότε περιμένουν με την σύζυγό του τοπρώτο τους παιδάκι.

«Ψυχολογικά είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, νιώθω ώριμος. Ξέρω τι θέλω και για μένα νιώθω μια σιγουριά για μένα, οπότε ήρθε η ώρα. Γενικά μάλλον πρέπει να έρθει η ώρα σου. Είχε περάσει από το μυαλό μου και όταν ήμουν πιο νέος αλλά προφανώς δεν ήμουν έτοιμος». Είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στη Ναταλία Γερμανού.

«Μαζί με τη βοήθεια της συζύγου μου όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα είμαι γιατί αγχώνομαι. Είναι ο άνθρωπος μου, η σύντροφός μου». Δήλωσε με τρυφερότητα.

Για την οικογένειά του εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ δεμένος και οι σχέσεις του είναι πολύ καλές με όλους, ενώ πρόσθεσε:

«Ωστόσο θα την ήθελα την οικογένειά μου πιο κοντά και πιο δεμένη».

Στο τέλος, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε ότι το μωράκι του πρόκειται να γεννηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα. Και συνέχεια ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προστατεύεται μια νέα μητέρα στον ιδιωτικό τομέα λέγοντας πως υπάρχουν αρκετά κενά στο συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη είχε δηλώσει :

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες γυναίκες. Όσον αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης, στον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για πιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας. Γιατί είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα».