Γιώργος Σαμπάνης: «Έχω κάνει υπερβολές για τον έρωτα»

5 Μαΐου 2022 20:15

Γιώργος Σαμπάνης: «Έχω κάνει υπερβολές για τον έρωτα»

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για την ζωή του, τις επιτυχίες που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες και τελικά κατέληξαν να ερμηνευτούν από άλλους, αλλά και για όσα έχει αντιμετωπίσει όσο βρίσκεται στη σκηνή

Γιώργος Σαμπάνης: «Έχω κάνει υπερβολές για τον έρωτα». Αλλά δεν το μάθαμε ποτέ θα σχολιάσουμε εμείς. Γιατί ο μουσικός είναι πολύ προσεκτικός στην προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για το πρώτο του τραγούδι που έγινε επιτυχία, το οποίο έγραψε όταν ήταν μόλις 15 ετών.

«Ο δάσκαλος μου έλεγε στην μητέρα μου να μαθαίνει αυτά που μαθαίνουμε και να μην παίζει τα δικά του. «Το «δύσκολα φεγγάρια» του Μαζωνάκη το έγραψα περίπου στα 15 μου. Έχω γράψει πολλά τραγούδια για κοπέλα που ερωτεύτηκα άλλα δεν θα σου πω ποιά», ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Όταν πήγα σε τραγουδιστές στην αρχή δεν ξέρω καν αν άκουσαν τα τραγούδια μου, δεν μου απάντησαν ποτέ. Το πρώτο μου τραγούδι το είπε η Έλενα Παπαρίζου και σκαρφάλωσε στο νούμερο 1 των τσαρτς. Το «για κάποιο λόγο» που είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν για άλλο καλλιτέχνη, υπήρχαν και άλλα όμως, αρκετά», πρόσθεσε.

Πάνω στην πίστα του έχουν τύχει διάφορα περιστατικά, τα οποία αντιμετωπίζει με χιούμορ όπως τις… πτώσεις. Αλλά έχει βρεθεί και στη δύσκολη θέση με θαυμάστρια που είχε εμμονή μαζί του.

Η προσωπική του ζωή σπάνια απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης. Αφού φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους

«Έχω φάει κάνα δυο φορές τούμπα στην πίστα, είχε πολύ πλάκα. Είχα εμμονική θαυμάστρια, έρχονται και κάποια ελάχιστα πράγματα που είναι κακά. Έχω επιλέξει να κρατάω την προσωπική μου ζωή για μένα. Για μία αγάπη έχω κάνει πολλά υπερβολικά, το πιο ακραίο είναι να αφιερωθώ». Δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Mega.

«Το “Άσε με να σε προσέχω” είναι το νέο μου τραγούδι και συνεχίζονται οι εμφανίσεις μας στο Έναστρον». Είπε στο τέλος της συνέντευξης ο Γιώργος Σαμπάνης.