Γιώργος Σαμπάνης: Έξαλλος με τη Soula Glamorous, θα κινηθεί νομικά σε βάρος της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Αυγούστου 2022 10:15

Την οργή του Γιώργου Σαμπάνη προκάλεσαν δημοσιεύσεις της Soula Glamorous σε βάρος της οποίας ο τραγουδιστής σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης ενοχλήθηκε από όσα αναφέρθηκαν για εκείνον στον συγκεκριμένο λογαριασμό τις τελευταίες ημέρες και προανήγγειλε ότι θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Οι υπεύθυνοι δημοσίευσαν μήνυμα χρήστη, ο οποίος ισχυριζόταν πως ο καλλιτέχνης διέκοψε συναυλία του στη Σάμο επειδή τσακώθηκε με τη σύντροφό του.

Η δημοσίευση αυτή ήρθες λίγες μέρες μετά από ακόμα μία ψεύτικη είδηση που ήθελε τον Σαμπάνη να είναι μεθυσμένος και να τσακώνεται σε δημόσιο χώρο με την Ιωάννα Σαρρή.

Ο Σαμπάνης απάντησε διαψεύδοντας τα παραπάνω και εξήγησε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του ατόμου που βρίσκεται πίσω από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν.

Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα.

Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά.

Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα.

Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό.

Στη Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω.

Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα.

Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».