Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Χέρι χέρι στα γραφικά στενά της Μυκόνου

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουλίου 2024 08:19

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την Ιωάννα Σαρρή, με την οποία διατηρούν σχέση εδώ και δύο χρόνια περίπου.

Η σχέση του γνωστού τραγουδιστή με το μοντέλο προχώρησε πολύ γρήγορα, για αυτό και πλέον μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Σαρρή ακολουθεί τον καλλιτέχνη στα επαγγελματικά του ταξίδια.

Πρόσφατα ο Γιώργος Σαμπάνης και η αγαπημένη του έκαναν μια μίνι απόδραση στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χέρι χέρι στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ η Ιωάννα Σαρρή έκλεψε τις εντυπώσεις με την με τη σέξι εμφάνισή της.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από το Happy Day πως ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή προσπαθούν όσο μπορούν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας! Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ευχάριστο γεγονός, ωστόσο σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα «φωνάξουν» στον κόσμο πόσο ερωτευμένοι είναι και θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους με παπά και με κουμπάρο.