Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Full in love στο video clip για το νέο του τραγούδι

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 11:30

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή: Full in love στο video clip για το νέο του τραγούδι

Ο Γιώργος Σαμπάνης για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν κρύβει από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά του. Ενώ φρόντιζε να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φλας, με την Ιωάννα Σαρρή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι full in love και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ακόμη και με βιντεοκλίπ. Το αγαπημένο ζευγάρι ένωσε τις δυνάμεις του και μπροστά στην κάμερα, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ για το τραγούδι του “Γεννημένη”.

Το νέο single του διάσημου τραγουδιστή σε μουσική του ίδιου και στίχους της Ελένης Γιανατσούλια είναι ήδη διαθέσιμο. Πρόκειται για ένα pop-rock τραγούδι, έναν feel-good ύμνο από αυτούς που ο Γιώργος Σαμπάνης φτιάχνει κάθε τόσο με πολύ πάθος.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή ταξίδεψαν πρόσφατα στο Πορτοφίνο της Ιταλίας για τα γυρίσματα του απόλυτα instagram-ικού video clip που τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και την επιμέλεια ο Μιχάλης Παπανικολάου.

Στο ερωτικό music video ο Γιώργος Σαμπάνης ζει έναν κινηματογραφικό έρωτα με την Ιωάννα Σαρρή, συμπρωταγωνίστρια και στο προηγούμενο hit video του καλλιτέχνη “Άσε Με Να Σε Προσέχω”. Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” το συγκεκριμένο video clip αποτελεί σίκουελ του προηγουμένου single. Και ο έρωτάς του με την πανέμορφη Ιωάννα όσο πάει και μεγαλώνει.

Μπορεί ο έρωτας δεν κρύβεται αλλά ο τραγουδιστής δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Όσο για την Ιωάννα, μία φορά μίλησε στην κάμερα του Πρωινού που την εντόπισε κατά την επιστροφή της από το αεροδρόμιο. Επέστρεφε από το Μιλάνο όπου είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ιωάννα Σαρρή παραδέχτηκε ότι είναι μαζί με τον τραγουδιστή και μάλιστα, όπως είπε, οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και πολύ καλά.
Οι δύο τους πέρασαν και μία λαχτάρα πρόσφατα με το τροχαίο που είχαν στην παραλιακή. Το αμάξι τους υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές, αλλά εκείνοι ευτυχώς δεν χτύπησαν.