Γιώργος Σαμπάνης: Οι πρώτες δηλώσεις για το τροχαίο και η Ιωάννα Σαρρή

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2022 16:00

Γιώργος Σαμπάνης: Οι πρώτες δηλώσεις για το τροχαίο και η Ιωάννα Σαρρή

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι βρίσκεται στην Ιταλία λόγω των γυρισμάτων του νέο του τραγουδιού στο οποίο πρωταγωνίστρια θα είναι και πάλι η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή. Επίσης, μίλησε για το τροχαίο που είχε πρόσφατα.

Για το τροχαίο είπε:

«Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο».

Η Ναταλία Γερμανού είπε στον Γιώργο Σαμπάνη αν θέλει να μπει και η αγαπημένη του, Ιωάννα Σαρρή στο πλάνο για να τους πει απλά μια καλησπέρα με τον τραγουδιστή να απαντά: «Έχει κοκκινήσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα».

Ιωάννα Σαρρή: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη

Για πρώτη φορά η Ιωάννα Σαρρή με μια λιτή της δήλωση επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη.
Οι δυο τους το βράδυ της Δευτέρας (30-05) βρέθηκαν μαζί στη συναυλία για τον Δημήτρη Μητροπάνο, οπού ο τραγουδιστής ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του.

H κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την Ιωάννα Σαρρή στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από το Μιλάνο, οπού το μοντέλο είχε βρεθεί για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ιωάννα Σαρρή παραδέχτηκε ότι είναι μαζί με τον τραγουδιστή και μάλιστα, όπως είπε, οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και πολύ καλά.