Γιώργος Σαμπάνης: «Τη γυναίκα που θα παντρευτώ, ναι, δε θα σας την κρύψω»

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουλίου 2021 13:15
Γιώργος Σαμπάνης: «Τη γυναίκα που θα παντρευτώ, ναι, δε θα σας την κρύψω»

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τον έρωτα και αν έχει σκοπό να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Εξήγησε γιατί δεν δημοσιοποιεί τις σχέσεις του και πως τη γυναίκα που θα παντρευτεί θα μας την γνωρίσει ο ίδιος.

Γιώργος Σαμπάνης: «Τη γυναίκα που θα παντρευτώ, ναι, δε θα σας την κρύψω».

Κοντεύεις τα 40. Σου έχει ξυπνήσει η επιθυμία να δημιουργήσεις οικογένεια;

Ο άνθρωπος έχει δυο επιλογές. Η μια είναι δημιουργήσει οικογένεια και η άλλη είναι να μείνει μόνος του. Οι άνθρωποι που θέλουν να μείνουν μόνοι τους με αγριεύουν λίγο. Δε μπορώ να καταλάβω. Όλοι φαντάζομαι, θέλουμε να ανήκουμε σε ένα σύνολο, σε μια οικογένεια η οποία θα αποτελείται από ανθρώπους που εμείς θέλουμε. Δε νομίζω ότι κανείς θέλει να μείνει μόνος του. Φαντάζομαι ότι θα έχω μια γυναίκα, δυο-τρία παιδιά…

Απλώς αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις. Ζούμε σε μια εποχή δύσκολη για τα συναισθήματα, σε μια χώρα που ζορίζεται, ιδιαίτερα στις νέες γενιές, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι υπόθεση ειδικών προδιαγραφών. Οπότε άμα κάτσει, έκατσε. Θέλω αλλά δε θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω. Δε θα συμβιβαστώ για να έχω οικογένεια.

Τι είναι για σένα ο έρωτας;

Ο έρωτας για μένα είναι σαν ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο. Δε μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια με 350 χλμ γιατί το πιο πιθανό είναι να σπάσεις τα μούτρα σου. Είναι υπέροχος, νιώθεις αδρεναλίνη, τρέλα, είναι χρήσιμος αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μαζεύεσαι και μετά να ξαναγκαζώνεις. Αν είναι μόνιμος χωρίς διακυμάνσεις, βγαίνουν ζήλια, φθόνος, τρέλα, παραλογισμός, και μετουσιώνεται σε μια ανασφαλή κατάσταση.

Ακριβώς όπως όταν τρέχεις με 300χλμ και αναρωτιέσαι τι μπορεί να πεταχτεί στο δρόμο σου. Καταπληκτικό συναίσθημα αρκεί να χαλαρώνεις λίγο και να σταματάς στο φανάρι, να παρατηρείς και να συνεχίζεις. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο συνέχεια. Απλά αλλάζουν οι εντάσεις.

Αν αυτό το διάστημα απολάμβανες τη συντροφικότητα θα το έλεγες;

Όχι βέβαια! Δεν έχω κάνει τέτοιες δημόσιες δηλώσεις. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τους πολύ κολλητούς μου ανθρώπους. Εξάλλου, είμαι ήρεμος άνθρωπος, δεν κάνω τίποτε το φοβερό. Θα σας πω τη γυναίκα που θα παντρευτώ. Δεν υπάρχει λόγος ούτε εγώ ούτε η κοπέλα να χρεωνόμαστε σχέσεις, ειδικά αν δε προχωρήσει.

Δεν είναι ωραίο, δεν καταλήγει πουθενά. Τη γυναίκα που θα παντρευτώ, ναι, δε θα σας την κρύψω. Θέλω να έχω την ησυχία μου. Αν και γενικά πιστεύω ότι, όσο πιο λίγοι ξέρουν την ευτυχία σου, τόσο περισσότερο τη ζεις. Είπε στη Real.