Γιώργος Σουξές: Ο Προύσαλης θέλει να συλλάβει την Ελένη

Δημοσιεύθηκε: 12 Απριλίου 2020 11:00
Γιώργος Σουξές: Ο Προύσαλης θέλει να συλλάβει την Ελένη

Για το μυστικό της επιτυχίας της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε ο Γιώργος Σουξές σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “ENJOY” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. Ο τηλεοπτικός Προύσαλης εξήγησε, επίσης, γιατί θέλει να συλλάβει την Ελένη.
Τον Μελέτη τον είχατε κλείσει στο κρατητήριο. Σας ξέφυγε όμως…
Ο Μελέτης είναι κακός άνθρωπος για το χωριό, γιατί δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Αλλά τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Γελάμε πολύ στις σκηνές που έχουμε μαζί. Υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τις σκηνές μας και στις πιο δύσκολες συνθήκες, σε γυρίσματα με πολύ κρύο, ζέστη ή πολύωρα.
Θέλετε να τον συλλάβετε;
Θέλω να συλλάβω την Ελένη. Γιατί τα λόγια της δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις της. Είναι πολύ σκληρή γυναίκα. Γι’ αυτό μού αρέσει το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη. Γιατί ο κάθε ήρωας κουβαλά το καλό και το κακό. Δεν μπορείς να τον κρίνεις. Τον παρακολουθείς πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις κάθε φορά. Η δολοφονία του Σέργιου έφερε ντόμινο φόνων. Έπρεπε να είχαν μιλήσει στην αστυνομία για τον βιασμό που επιχείρησε. Βέβαια και αυτός δεν ήταν καλό κουμάσι. Είχε δηλητηριάσει τον πατέρα της. Στη ζωή παίρνεις ότι θερίσεις.
Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;
Ότι η σειρά αυτή μιλά για ένα χωριό. Και όλοι Έλληνες έχουμε αναφορά μας ένα χωριό ή καταγόμαστε από ένα χωριό. Άρα ξέρουμε τι σημαίνει “καφενές”. Αναγνωρίζουμε στέκια και ανθρώπους. Η Ρίζω είναι η προξενήτρα και η κουτσομπόλα του χωριού. Νιώθω, πώς το πάει πώς το φέρνει, η Μελίνα Τσαμπάνη θα μου τη φορέσει για νύφη τη Ρίζω. Όλο μπαινοβγαίνει σπίτι μας. Μάλλον προξενεύει τον εαυτό της. Είναι ίδια η κυρία Δέσπω. Μέσα στις φωνές και οι δύο, και ο Προύσαλης δεν μπορεί τα νεύρα και τις φωνές. Κι εγώ τον τύπο της γυναίκας που φωνάζει δεν τον μπορώ Αλλά η μάνα του πριν φύγει από τη ζωή πιστεύω ότι θα τον παντρέψει για να έχει μια συντροφιά. Η Ρίζω έχει δικό της ταμείο, είναι ανεξάρτητη και αυτό αρέσει στον Προύσαλη. Είναι δυναμική.