Γιώργος Τράγκας: H αποκάλυψη δημοσιογράφου για τη βομβιστική επίθεση σε βάρος του! «Λέγαμε εξ αρχής ότι μόνος του την έστησε»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 11:55

Γιώργος Τράγκας: «Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση στην περιουσία του»

Η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη μίλησε στην εκπομπή Αυτοψία για τα όσα έχει ζήσει από την καριέρα της στη δημοσιογραφία και την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Τράγκας.

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών έχουν καταλήξει σε ένα πόρισμα-καταπέλτη κατά του αποθανόντα δημοσιογράφου Αλλά και της συζύγου του για τον απότομο και εξωφρενικό πλουτισμό τους τα τελευταία 20 χρόνια

«Αυτή ήταν μια βομβιστική επίθεση που έχει μείνει σαν αστικός μύθος μέχρι και σήμερα παρότι έχουν περάσει δυο δεκαετίες. Έγινε τον Απρίλη του 1999. Έμεινε σαν αστικός μύθος για πολλούς λόγους. Πρώτον για τον τρόπο με τον οποίο έγινε, λόγω του ότι δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και γιατί όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Τράγκας είχε πλάσει έναν μύθο γύρω από αυτό που είχε γίνει.

Ήταν μια υπόθεση πάρα πολύ σκοτεινή. Στα δημοσιογραφικά γραφεία από την πρώτη στιγμή λέγαμε, “Καλά εντάξει, μόνος του την έβαλε τη βόμβα”. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί μέσα σε αρκουδάκι Τέτοιου είδους βομβιστική επίθεση στην Ελλάδα δεν είχε συμβεί ποτέ. Δεν ήταν ένα μικρό αρκουδάκι. Ήταν ένας μεγάλος λούτρινος αρκούδος.

Τώρα, δε ξέρω ποιος έξυπνος πήγε και έβαλε έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ήταν σαν να φώναζε, “θέλω να βρείτε τη βόμβα”. Και την βρήκαν όντως… Είχε γίνει έρευνα από την αστυνομία και μάλιστα από την αντιτρομοκρατική.. Ο ίδιος όμως μετά είχε μπλέξει και κατηγορήσει γι’ αυτή την ιστορία κόσμο και ντουνιά….Είχαν γίνει έρευνες. Είχε γίνει μια δικογραφία που περιλάμβανε πέντε άτομα, τρείς Αλβανοί και δυο Έλληνες. Είχε συλληφθεί ένας Αλβανός και είχε κατηγορηθεί ότι ήταν αυτός που την τοποθέτησε. Ο άνθρωπος αυτός αποφυλακίστηκε και μετά άρχισε νέος γύρος από τον Γιώργο Τράγκα».