Γιώργος Τριανταφυλλίδης: ο «κακός» του Σιωπηλού Δρόμου αποκάλυψε τι συμβαίνει με τα παιδιά

29 Ιουνίου 2021 17:15

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ένας από τους απαγωγείς στον «Σιωπηλό Δρόμο», μίλησε αποκλειστικά στο Πάμε Δανάη.

Γιώργος Τριανταφυλλίδης: ο «κακός» του Σιωπηλού Δρόμου αποκάλυψε τι συμβαίνει με τα παιδιά.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική δουλειά του Γιώργου Τριανταφυλλίδη και δήλωσε πολύ τυχερός που είναι μέρος της σειράς.

«Η συγκεκριμένη δουλειά έγινε από ανθρώπους και κόντρα στα σημεία των καιρών, καθώς υπήρχαν πολλές δυσκολίες λόγω κορονοϊού, αλλά σε πείσμα τον καιρό βρέθηκαν άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν και νιώθω πολύ τυχερός που βρέθηκα σε αυτή τη δουλειά», δήλωσε και πρόσθεσε πως όσοι συμμετείχαν στον «Σιωπηλό Δρόμο» ήταν αποκαλυπτικά τέλειοι στη συνεργασία.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τα παιδιά στην σειρά.

«Τα παιδιά ήταν πολύ συνεργάσιμα, γούσταραν κάθε δευτερόλεπτο που ήταν στο σετ. Το δύσκολο με τα παιδιά ήταν όταν δεν γυρίζαμε, επειδή έπρεπε να τα κρατήσεις σε μια ησυχία. Κατά τ’ αλλά ήταν πολύ συνεργάσιμα».

Ο ίδιος θεωρεί πως η σειρά αποτελεί έναν προπομπό για μελλοντικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές δουλειές, ενώ ανάμεσα στο δίλημμα «θέατρο ή τηλεόραση» θεωρεί πως και τα δύο έχουν τις αρετές τους.

«Ο Δημήτρης Λάλος θα τολμήσω να πω ότι του οφείλω πολλά πράγματα. Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε μαζί του, μαζί του έκανα την πρώτη μου ακρόαση», ανέφερε.

Επίσης, αποκάλυψε πως δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά ροκ σταρ, ωστόσο πλέον θέλει να έχει στόχο μόνο στην υποκριτική.