Γιώργος Τσαλίκης: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Δώρα – «Έπεσε σε κώμα, παραλίγο να πεθάνει»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Μαρτίου 2023 10:27

O Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε χθες στο «Night Out» του MEGA, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σύζυγό του λέγοντας: «Γνωριστήκαμε με τη Δώρα στις σπουδές μας στη Βουλγαρία. Ήμασταν σε ένα κλαμπ και το βράδυ που μιλήσαμε και της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό, έπεσε στάχτη και η Δώρα έπεσε σε κώμα.

Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί ήταν μια στιγμή που παραλίγο να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, ήμασταν σε αυτοκίνητο, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην Εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα τόσο πολύ το χέρι, της έκανε έγκαυμα τριβής, μάτωσε αυτό το σημάδι είχε μείνει για χρόνια.

Από τότε από εκείνη την ημέρα, μένουμε μαζί. Όλοι στην αρχή της καριέρας μου, εταιρεία, φίλοι, άλλοι τραγουδιστές, μάνατζερ μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου.

Το μεγάλο σοκ όταν μετά από λίγο καιρό τους είπα ότι με αυτή την κοπέλα μας δένουν πολλά πράγματα και θα την παντρευτώ, εκεί στην απογείωση της καριέρας μου και είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και πως τελείωσα.

Πήγα κόντρα σε αυτό. Προτίμησα να ζήσω μια αληθινή ζωή παρά να ζήσω μια ζωή που θα μου πει ο άλλος πώς θα τη ζήσω γιατί αλλιώς μπορεί να κάνει κακό στην καριέρα μου.

Τώρα ακούγεται πολύ αστείο να ξενερώσω τις θαυμάστριες ή τους θαυμαστές. Δεν μου έκανε κακό και δεν με ένοιαζε. Δεν θα παραμερίσω την αγάπη για έναν άνθρωπο για την καριέρα και το συμφέρον, για τα περισσότερα λεφτά. Είμαι καλά όταν είμαι μέσα μου καλά. δεν θα ήμουν καλά μέσα μου».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Μια φορά το εξάμηνο, η Δώρα μου χτυπάει ένα μποτοξάκι. Είμαι πολλά χρόνια μονογαμικός. Με τις προσκλήσεις που δέχθηκα πρέπει να μου γίνει ειδική βράβευση».

Τέλος, για τη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ σημείωσε: «Με τον ΣΚΑΪ είμαστε στα δικαστήρια. Θα δικαιωθώ και τελειώσαμε. Θα συνεργαζόμουν με τον ΣΚΑΪ αν νιώσω πρώτα ηθικά καλά. Να μου ζητήσουν μια συγγνώμη».