Γιώργος Τσαλίκης: «Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο μ… πέθανε, θα μιλάμε»

26 Νοεμβρίου 2021 08:00

Γιώργος Τσαλίκης: «Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο μ... πέθανε, θα μιλάμε»

Γιώργος Τσαλίκης: «Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο μ… πέθανε, θα μιλάμε».

Η σχέση με τους γονείς του, οι σπουδές και η γνωριμία με την Δώρα

«Έχω δύο εξαιρετικούς γονείς, πήρα πολύ αγάπη. Δεν τους βλέπω συχνά και τους πονάει πολύ. Εγώ δεν προλαβαίνω. Δεν έχω ζήσει πολύ με τους γονείς μου αλλά είμαι πολύ δεμένος μαζί τους»

«Δύσκολο ήταν, ήμουν ένα παιδί από την επαρχία που δεν ήξερα τι σημαίνει κοινόχρηστα. Γνώρισα τη Δώρα στην ίδια σχολή, στα γενέθλιά μου. Δεν έφαγα καψούρα, εκείνη με γούσταρε πρώτη. Κάναμε παρέα και μετά από ένα χρόνο, ένα βράδυ πολύ ιδιαίτερο, τα φτιάξαμε και από τότε είμαστε μαζί. 27 χρόνια είμαστε μαζί»

«Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ελευθερία, στήριξη. Υπάρχει πλάκα, θαυμασμός. Πάντα στα μάτια της Δώρας εγώ βλέπω το κοριτσάκι που αγάπησα τυχαία. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που με κοιτάζει».

Η σχέση με τους γιους του

«Ο μεσαίος μου γιος που πάει β’ λυκείου με ρώτησε πόσο γνωστός είμαι. Τους το έχω απομυθοποιήσει. Στην τηλεόραση υπάρχουν πολλά σούργελα, αυτό τους έχω πει. Τους λέω ποιοι είναι σούργελα και ποιοι δεν είναι σοβαροί. Τους λέω τη δική μου εμπειρία λέγοντας πάντα και τα καλά που έχει και ένας άνθρωπος» επεσήμανε και συνέχισε:

«Σούργελο κάνει έναν άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η αυτοπροβολή του, τι θα πει και τι θα γράψουν τα blog την επόμενη. Όταν έρχομαι στο σπίτι σου περιμένω φιλοξενία. Μου έχει τύχει να πάω σε εκπομπή και ασχολιόμασταν ένα τέταρτο με την τρέσα της παρουσιάστριας».

«Δεν έχω δεύτερες σκέψεις, θέλω να είμαι αληθινός. Βαριέμαι, μη με κουράζεις».

Ο θάνατος του αδερφού της Δώρας

«Ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ήταν φρίκη. Με πήρε τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά, σειρήνες, με έβγαλε από το θέατρο Πέτρα ένα αμάξι της πυροσβεστικής, πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι έχει τελειώσει. Εκεί για να το πω στη Δώρα, μίλησα με την γιατρό της για να μου δώσει ένα ηρεμηστικό για να την προετοιμάσω. Γύρισα στο σπίτι, έπρεπε να την κοιτάξω στα μάτια και να την κοροϊδέψω. Δύο ώρες ήμουν στα γόνατα και όταν κατέβηκε την έπεισα να φάει. Την πήγα μέχρι το Τζάνειο και ήταν πολύ άσχημο. Τον Γιώργο τον κρατάμε ζωντανό μετά από τόσα χρόνια».

Το Big Brother και η διαμάχη με τον ΣΚΑΙ

«Τους τελευταίους έξι μήνες έχω μιλήσει το ένα εκατοστό από αυτό που μου έχουν ζητήσει. Δεν με νοιάζει που δεν έκανα μια εκπομπή. Με ενοχλεί πλέον που το 2021 υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που λέμε δεν βαριέσαι. Δεν είμαι τσαμπουκάς, αντέδρασα σε κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο που το πέταξαν στα σκουπίδια», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είχα ένα συμβόλαιο και κάποια στιγμή άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα και εξαφανίστηκαν. Όταν γύρισα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Το ήξερε όλη η πιάτσα. Είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό στην Ιωάννα Μαλέσκου και το ήξεραν πριν καν πάω. Το γενικότερο θέμα είναι ότι πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το παίρνει να το πετάει σε σκουπίδια και να πετάει κι εσένα στα σκουπίδια. Είναι ανεπίτρεπτο.

Με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα

Γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι μίλαγαν με τη διοίκηση για να πάρουν την εκπομπή. Με έθαβαν για να πάρουν την εκπομπή, αυτή ήταν η δική μου πληροφόρηση και βγήκα και το είπα. Γιατί δεν με πήραν ένα τηλέφωνο;

Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Γίνεται η σούπα που δεν γουστάρω και έχω ιδρώσει. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, εγώ αυτό που είχα το είπα, ούτε λούφαξα ούτε τίποτα. Το θέμα τελειώνει με τα παιδιά. Ζούμε σε μία εποχή που αυτό που γίνεται στην τηλεόραση δεν με αφορά. Να καταλάβει ο κόσμος ότι ο “μ@@κας” πέθανε, θα μιλάμε. Είναι καραγκιοζιλίκι όλο αυτό που έγινε, να με ρωτάξε ξανά και ξανά τι έγινε. Θα έπρεπε να ξέρεις τι έχει γίνει».

«Να τελειώνουμε με το Big Brother, δεν μου αρέσει και το πρόγραμμα, ευτυχώς που δεν το έκανα. Με τον Γρηγόρη κάποια στιγμή θα βρεθούμε και θα το λήξουμε το θέμα. Είναι και σε δύσκολη θέση. Κάποια στιγμή θα είμαστε καλά. Δεν το μετάνιωσα που δεν το έκανα, το προϊόν δεν μου άρεσε. Σαν παρουσιαστές μου άρεσαν, με τον Γρηγόρη έχουμε ρίξει απίστευτο γέλιο. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή ή να πληγώσουμε κάποιον, όλα καλά και όλα να λυθούν. Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση. Δεν έκανα κανένα λάθος».