Γιώργος Τσαλίκης – «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει»: Το νέο του τραγούδι & music video!

Συντάκτης: Newsroom

9 Σεπτεμβρίου 2022 20:34

Ο Γιώργος Τσαλίκης στον Αlpha με ψυχαγωγική εκπομπή

Ο Γιώργος Τσαλίκης δηλώνει «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει» και μας παρασύρει όπως μόνο εκείνος ξέρει, μέσα από το νέο του τραγούδι και music video, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Ο επιτυχημένος και δημοφιλής καλλιτέχνης μας χαρίζει ένα άκρως ανεβαστικό single, σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα.

Το «Σε Έχω Ήδη Ξεπεράσει», με το οποίο ο Γιώργος Τσαλίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Platinum, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, γεμάτο δράση και ενέργεια όπως και το τραγούδι, που σκηνοθέτησαν οι Tasos Xiarcho και Danny Ntarlas.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζει τη δυναμική του επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα, μέσα από τις εμφανίσεις του στο «Ω Stage Athens», με τον Γιώργο Γιαννιά.

Δείτε το music video:

Τσαλίκης-Νικολιζα: Γιατί στράβωσαν στον ALPHA με το καλησπέρα

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα παρουσιάζουν την εκπομπή της φάση μέσα από την συχνότητα του Αlpha προκαλώντας γέλιο στους τηλεθεατές σου.

Τσαλίκης-Νικολιζα: Γιατί στράβωσαν στον ALPHA με το καλησπέρα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε το τηλεοπτικό του Βήμα ύστερα από την αποτυχημένη παρολίγον συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Γιώργος Τσαλίκης: Η ανακοίνωση του Alpha για το «Τ! Φάση;»

Δεύτερες σκέψεις προκαλεί στον Alpha η μάλλον χλιαρή αντιμετώπιση του τηλεοπτικού κοινού των νέων ψυχαγωγικών εκπομπών που βγήκαν στη συχνότητα του καναλιού.

Μπορεί το Βlack out στην αρχή να έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στα social media όμως δεν έγραψε κάτι ικανοποιητικό στο χαρτί της τηλεθέασης αφού η μέτρια πορεία του ανάγκασε το κανάλι να κόψει την μία ημέρα μετάδοσης και να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Εξελίξεις με την υγεία της Εβελίνας Νικόλιζα

Την ίδια τύχη είχε και η ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα με τίτλο «Τι φάση» που εστιάζει σε φάρσες μεταξύ απλών πολιτών.

Οι ιθύνοντες του σταθμού φαίνεται ότι δυσανασχετούν από την μέτρια πορεία που ρίχνει το μέσο όρο του καναλιού και θεώρησαν πως το τηλεοπτικό αποτέλεσμα έριχνε και την γενικότερη εικόνα του σταθμού.