Γιώργος Τσαλίκης: Στηρίζει τον Μάρκο Σεφερλή, κατακεραυνώνει την Έλενα Ακρίτα!

30 Νοεμβρίου 2018 12:30

Ο Γιώργος Τσαλίκης πήρε θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή στην κόντρα με την Έλενα Ακρίτα, στην οποία ασκεί σκληρή κριτική για τη στάση της απέναντι στον δημοφιλή κωμικό.

Ο τραγουδιστής μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ξέσπασε κάνοντας λόγο για πόλεμο και λάσπη!

Στην ανάρτησή του τονίζει: «Είμαι μια μέρα από την πρεμιέρα μου κι έχω τόσα στο κεφάλι μου αλλά δε μπορώ να βλέπω τέτοιο πόλεμο και τέτοια λάσπη. Κι έτσι συγχωρείστε με γι’ αυτό το ποστ αλλά δε θα αδικήσω την ψυχή μου και δε θα με συγκρατήσω.

Τον Μάρκο τον ξέρω 20 χρόνια. Από τότε που κάναμε παιδικούς χορούς στον Απόλλωνα, από τότε που καθόμασταν στη βεράντα του σπιτιού μας στην Πετρούπολη και κάναμε όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη ζωή. Πέρασαν 20 χρόνια και ο Μάρκος δε σταμάτησε ποτέ να δουλεύει σαν το σκυλί, να εξελίσσεται, να προσπαθεί ΜΟΝΟΣ του, έξω από τα κυκλώματα. Ο κόσμος τον αντάμειψε απλόχερα. Με τόση αγάπη, με τόση στήριξη, με αριθμούς συμμετοχής που ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης θα ήθελε να έχει στο ενεργητικό του, με φανατικούς θαυμαστές και σίγουρα με ανθρώπους που ενδεχομένως να μην τον γουστάρουν και να τον απορρίπτουν. Πολύ λογικό και θεμιτό σε οποιαδήποτε δουλειά υπάρχει δημόσια έκθεση.

Ο Μάρκος από την πλευρά του, δε φρόντισε να τους ανταποδώσει την αγάπη που εισέπραττε μόνο όντας στις επαγγελματικές επάλξεις με περισσότερη ένταση ακόμα κι από όταν ήταν πιτσιρικάς. Βοηθάει τόσο κόσμο, αθόρυβα, ταπεινά, με ευγένεια και σεβασμό. Στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες, ανθρώπους που η ζωή δεν τους φέρεται τόσο καλά, που έχουν ανάγκη.

Στα ‘Ακριτικά’ χωριά της δήθεν κουλτούρας, δεν έφτασαν τα νέα ότι ο κόσμος καταλαβαίνει, ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος, ο κόσμος κρίνει. Και δυστυχώς για την πρόεδρο του χωριού, ο κόσμος αποδέχεται τον Μάρκο και το χιούμορ του, αλλιώς θα τον είχε στείλει στο σπίτι του. Επίσης στα χωριά αυτά, δεν έφτασαν τα νέα ότι στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων δεν πάμε να συσπειρώσουμε ομάδες που πρωταγωνιστούν σε οποιοδήποτε είδος σάτιρας, εγχώρια ή παγκόσμια. Και φυσικά δεν πιάνουμε στο στόμα μας μικρά παιδιά.

Κυρία Πρόεδρε, μείνετε εκεί, εγκλωβισμένη στο άβατο του ψευτοκαθωσπρεπισμού και της εμπάθειας που σας διέπει (δυστυχώς) και αφήστε τον κόσμο να μπορεί να βάλει στο θρόνο της καρδιάς του όποιον γουστάρει! Ο κόσμος ξέρει! Δεν περιμένει σωτήρες του επιπέδου του. Σε αυτή την περίπτωση, είστε δυστυχώς ο πιο αδύναμος κρίκος…
Με σεβασμό Γιώργος».