Γιώργος Βαγιάτας: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

2 Φεβρουαρίου 2023 12:33

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Βαγιάτα.

O ηθοποιός και γνωστός Youtuber Γιώργος Βαγιάτας θρηνεί την απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη χρόνων με τον καρκίνο.

Ο Βαγιάτας έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Από τα δύσκολα ποστ αυτό είναι ένα από τα δυσκολότερα. Αυτή λοιπόν είναι η μαμά μου. Είχαμε πάντα πολύ καλή σχέση. Δεν θυμάμαι πότε να μαλώνουμε, μπορεί επειδή έφυγα από το σπίτι στα 18 μου, μπορεί γιατί είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Με είδε να αλλάζω πόλεις, καριέρες και πάντα με εμπιστευόταν.

Όταν ξεκίνησα να κάνω την δουλειά που κάνω τα τελευταία 12 χρόνια δεν έχασε βίντεο. Ποτέ, κανένα. Όσο χαζό και ανούσιο βίντεο να ήταν πάντα θα είχε κάτι καλό να μου πει. Διάβαζε όλα μου τα ποστ και μου έλεγε πάντα πότε θα βγάλω κάτι καινούργιο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Γιώργος Βαγιάτας (@g_vagiatas)

Ήταν ό,τι μπορεί κανείς να ζητήσει από μια μητέρα, με υποστήριζε, με αγαπούσε με καταλάβαινε. Και τα 3 της παιδιά την λάτρευαν. Δυστυχώς 3μιση χρόνια πριν μάθαμε πως έχει καρκίνο.

Ακόμα πιο δυστυχώς σε προχωρημένο στάδιο. Από την πρώτη στιγμή όμως δεν την πήρε από κάτω. Το πάλεψε με υπομονή και δύναμη που δεν ήξερα πως μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Δεκάδες χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και κάτι κασόνια φάρμακα.

Και ποτέ δεν την είδα να λυγίζει. Το μόνο που έλεγε είναι πως λυπάται που μας στεναχωρεί. Το πάλεψε και το παλέψαμε η οικογένεια όλοι μαζί αλλά δυστυχώς την προηγούμενη Κυριακή έφυγε από κοντά μας.

Ήμασταν όλη η οικογένεια μαζί, για μια τελευταία φορά. Ήταν μόλις 59. Έφυγε γεμάτη αγάπη.

Μαμά σ’ αγαπάμε. Ό,τι βίντεο κάνω για πάντα αφιερωμένο σε σένα, ελπίζω να τα βλέπεις και να σε κάνω περήφανη. Φιλιά».