Γιώργος Βαρεμένος: Άρπαξε on air φωτογραφία από τα χέρια της Άννας Καραμανλή!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Φεβρουαρίου 2023 11:32

«Χαμός» έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» όταν ο Γιώργος Βαρεμένος βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε από τα χέρια της Άννας Καραμανλή μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, που έδειχνε η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας.

Η Άννα Καραμανλή έδειξε στον φακό μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από το Θέατρο Παλλάς. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι προχθές και ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο θέατρο Παλλάς και ήταν χαμογελαστός κάτι που το χαρακτήρισε «αθλιότητα».

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η Καραμανλή.

Ο Γιώργος Βαρεμένος αντέδρασε και της απάντησε «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη». Και τότε της άρπαξε τη φωτογραφία μέσα από τα χέρια και την πέταξε!

Η ενέργειά του προκάλεσε την αντίδραση των παρουσιαστών Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου.

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα», είπε ο Οικονόμου. «Δεν μπορώ τις αθλιότητες» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πάντως αργότερα απολογήθηκε.

Η Καραμανλή αποδέχθηκε τη συγγνώμη του.

Τα όσα συνέβησαν καυτηρίασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας.

Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.