Γιώργος Βουτσίνος: μάχη για τη ζωή του έδωσε ο σπουδαίος ηθοποιός! Δύο μήνες στο νοσοκομείο από σπάνιο παράσιτο

14 Ιανουαρίου 2021 09:20

Ο θρυλικός αστυνόμος Βούρβαχης της «Λάμψης» πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιώργος Βουτσίνος έδωσε μεγάλη μάχη, καθώς ένα σπάνιο παράσιτο ήταν η αιτία να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση για δύο μήνες!

«Προσβλήθηκα από έναν ιό με την ονομασία λεϊσμανίαση. Οι δύο αυτοί μήνες ήταν για μένα μια κόλαση. Ολο το ιατρικό προσωπικό του Σισμανογλείου είχε πέσει πάνω μου για να βρει τι ήταν αυτό που είχε κάνει εισβολή στο σώμα μου και κανείς δεν μπορούσε να βρει τι στ’ αλήθεια είχε συμβεί. Όταν βρήκαν το παράσιτο, είχα ήδη χάσει 17 κιλά» αποκάλυψε στην «Espresso»,

«Όταν γύρισα στο σπίτι, ήμουν ένα κόκαλο, το οποίο σερνόταν εδώ κι εκεί. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Η σύζυγός μου Βάντα είχε τα δικά της πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Και έτσι για μένα ήταν πολύ σκληρά τα πράγματα. Φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου, ότι δεν θα τα καταφέρω» εξομολογείται.