Γιωρίκας Πιλίδης: «Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία, προσπαθούν να μου λερώσουν το όνομα»

1 Μαΐου 2022 12:00

Ο Γιωρίκας Πιλίδης για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στην τεράστια διαμάχη του με την ομοσπονδία πάλης η οποία πολλές φορές τον έχει επικρίνει με ανακοινώσεις της.

Γιωρίκας Πιλίδης: «Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία, προσπαθούν να μου λερώσουν το όνομα»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του open και αναφέρθηκε στον πόλεμο οπως υποστηρίζει που δέχεται από την ομοσπονδία ύστερα και από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρωταθλητής αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μέσα στο Survivor ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει πάρει ήδη τα χρήματα από την συμμετοχή του σε αντίθεση με τον Σάκη Κατσούλη που πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε ότι το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ τα πήρε σχεδόν ένα χρόνο μετά τη νίκη του

«Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά με ενοχλεί πολύ που με έμαθαν από το Survivor. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία.

Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα.

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εύχομαι ο Άρης να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι άνανδρος. Τα έχω πάρει τα χρήματα. Ο Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι… Ομοσπονδία».

Η διαμάχη του Γιωρίκα Πιλίδης με την ομοσπονδία πάλης ξεκίνησε όταν μέσα από δήλωση του κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης άφησε να εννοηθεί ότι του εχει ζητηθεί να στήσει αγώνα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για να κερδίσει άλλος το χρυσό μετάλλιο.

Η ομοσπονδία πάλης τον απειλεί με οριστικό αποκλεισμό από όλες τις εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις