Γιορτινό μακιγιάζ: Το ιδανικό look για γυναίκες άνω των 50

Συντάκτης: Newsroom

28 Δεκεμβρίου 2022 14:29

Γιορτινό μακιγιάζ: Το ιδανικό look για γυναίκες άνω των 50

O Μάνος Βυνιχάκης, top makeup artist, προτείνει το ιδανικό look για τις γυναίκες άνω των 50. Σε ένα αναλυτικό βίντεο στο YouTube δείχνει βήμα – βήμα όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε ένα λαμπερό μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν.

Πρώτο και πιο σημαντικό βήμα, η περιποίηση-ενυδάτωση της επιδερμίδας. Με μία λοσιόν και μία ενυδατική, ο Μάνος Βυνιχάκης δίνει μεγάλη προσοχή στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Δεύτερο βήμα, ο σχηματισμός των φρυδιών. Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να τονίσουμε. Με ένα μολύβι, ο ίδιος δουλεύει απαλά το σχήμα των φρυδιών, αναδεικνύοντάς το.

Με μία υγρή σκιά που περιέχει shimmer και είναι nude τονίζει το άνω κινητό βλέφαρο και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων. Με μία καφέ απαλή σκιά τονίζει τις εξωτερικές γωνίες των ματιών, σβήνοντας πάντα με ανοδική φορά. Ενισχύει τη λάμψη των βλεφάρων με μία shimmery σκιά στο κέντρο. Τελευταίο βήμα φυσικά, η mascara, η πινελιά που αναδεικνύει οποιοδήποτε μακιγιάζ ματιών, από το πιο φυσικό μέχρι το πιο έντονο.

Δίνει χρώμα στα ζυγωματικά με ένα απαλό ροζ ρουζ, ενώ ολοκληρώνει το look με μολύβι και κραγιόν σε φλογερή κόκκινη απόχρωση, η ιδανική για τη festive περίοδο των Χριστουγέννων.

Τέλος με ένα highlighter, σε συγκεκριμένα σημεία προσθέτει λάμψεις, κάνοντας έτσι πιο λαμπερό το αποτέλεσμα του μακιγιάζ.

WOMAN TODAY