Γιούλη Ηλιοπούλου: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η «αντίπαλος» της Αννίτας Πάνια;

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Αυγούστου 2022 15:35

Η Γιούλη Ηλιοπούλου μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1990 στην τηλεόραση πλέον όμως ασχολείται με το θέατρο.

Η παρουσιάστρια Γιούλη Ηλιοπούλου έγινε διάσημη από την εκπομπή «Οι Λογοδοσμένοι», την οποία παρουσίαζε για οκτώ χρόνια!

Ήταν η μεγάλη αντίπαλος της Αννίτας Πάνια, που τότε ήταν η οικοδέσποινα του «Χρυσού Κουφέτου».

Στη συνέχεια, η Ηλιοπούλου ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το θέατρο, ενώ αφοσιώθηκε και στο μεγάλωμα της κόρης της, Κρίστελ Καπερώνη, η οποία είναι ηθοποιός.

Η Ηλιοπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Το πρωινό» και αποκάλυψε πολλά για τη ζωή της.

Την τηλεόραση την έχει αφήσει πίσω σου; Την έχεις αποκλείσει;

Δεν είναι ότι την έχω αποκλείσει, αλλά όταν αφιερώνεσαι σε κάτι, όπως έχω αφιερωθεί εγώ στην παιδική σκηνή, απλά δεν μου έχει μείνει χρόνος. Έχουν γίνει κάποιες κουβέντες για τηλεόραση, απλά δεν τελεσφόρησε κάτι γιατί υπήρχαν κάποιοι λόγοι. Τα πρώτα τρία- τέσσερα χρόνια αφότου σταμάτησα, μου πρότειναν να κάνω παρόμοια πράγματα με αυτά που είχα κάνει. Ένα ζωντανό πεντάωρο show. Και είχαμε τη χαρά να κάνουμε αυτά τα τεράστια νούμερα που κάναμε τότε. Και τι δεν είχε μέσα! Είχε σκετς, επιδείξεις μόδας, καλεσμένους. Είχαμε φτάσει να κάνουμε και 65% κάποια στιγμή. Αυτά τα νούμερα με τους ‘Λογοδεσμένους’ δεν τα είχα ξαναδεί. Όταν είχα πάει στον ΣΚΑΙ, τότε, έκανα μεταγραφή εν αγνοία μου. Με αγόρασε ο ΣΚΑΙ από το New Channel, χωρίς να έχω κουνήσει το δαχτυλάκι μου!

Γιατί σταμάτησες την εκπομπή που πήγαινε τόσο καλά;

Κουράστηκα! Κουράστηκα να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Ήθελα να επιστρέψω στο θέατρο να κάνω διάφορα πράγματα που ονειρευόμουν όταν ήμουν μικρότερη και τα είχα αφήσει στην άκρη. Έφυγα πάνω στην επιτυχία. Δεν έφυγα επειδή έπεσαν τα νούμερα ή η εκπομπή έπαψε να ενδιαφέρει τον κόσμο.

Με την Αννίτα Πάνια είχατε κόντρα;

Τα κανάλια το έκαναν αυτό ένα τεράστιο ζήτημα, χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα. Και οι δυο είχαμε τεράστια νούμερα. Εκείνη την ώρα νομίζω πως μόνο εμάς τις δυο έβλεπε ο κόσμος. Ήταν φυσικό να δημιουργηθεί όλο αυτό. Με την Αννίτα έχουμε υπάρξει φίλες είναι γνωστό αυτό. Κρατάω τις καλές στιγμές.

Η Ηλιοπούλου παραμένει πολύ όμορφη και γοητευτική. Tα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με την κόρη της.