Γκέλυ Μαυροπούλου: άγριο θρίλερ με τη διαθήκη και την περιουσία της! Η μυστηριώδης γυναίκα που εμφανίστηκε

Δημοσιεύθηκε: 25 Ιουλίου 2021 08:00
Γκέλυ Μαυροπούλου: άγριο θρίλερ με τη διαθήκη και την περιουσία της! Η μυστηριώδης γυναίκα που εμφανίστηκε

Μπορεί το θρίλερ με την αποτέφρωση της Γκέλυς Μαυροπούλου να τελείσε, αλλά ένα ακόμη άρχισε. Και αφορά τη διαθήκη της σπουδαίας ηθοποιού, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Δευτέρα.

Το μυστήριο με τη διαθήκη και την περιουσία της εξακολουθεί να υπάρχει. Όπως δημοσίευσε η «Espresso», πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στα αρμόδια όργανα μια γυναίκα. Η οποία, έχοντας στα χέρια της μια χειρόγραφη διαθήκη (πολλών ετών πίσω) της ηθοποιού, ισχυρίστηκε ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως στο διαμέρισμα της Γκέλυς Μαυροπούλου στην πλατεία Αμερικής βρίσκονταν σημαντικά κειμήλια. Τόσο της ίδιας όσο και ολόκληρης της θεατρικής οικογένειας από την οποία καταγόταν.

Κοστούμια από θεατρικά έργα, βυζαντινές εικόνες, έπιπλα εποχής του 19ου αιώνα καθώς και κοστούμια της μητέρας της Μαρίκας Κρεββατά κοσμούσαν το σπίτι της. Αμέσως μετά τον θάνατο της ηθοποιού τα κλειδιά του διαμερίσματος παρέλαβε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.

Eνώ το αγαπημένο της σκυλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια της αγαπημένης της κομμώτριας και γειτόνισσας. Για την οποία η Γκέλυ Μαυροπούλου έτρεφε αμέριστη αγάπη.