Γκίκας Μαγιορκίνης: αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του νέου… Σωτήρη Τσιόδρα! Μία κούκλα από τον Πειραιά (φωτογραφίες)

25 Μαρτίου 2021 09:30

Έχει τραβήξει πλέον όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του στη μάχη κατά του κορονοϊού. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα της πανδημίας.

Αλλά και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η επιτροπή των λοιμωξιολόγων παίρνει τις αποφάσεις για τα μέτρα. Μέτρα που κρίνονται αναγκαία προκειμένου να κρατηθεί όρθια η χώρα μας από αυτή τη λαίλαπα.

Ο επίκουρος καθηγητής Ιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης έχει γίνει πλέον πασίγνωστος στο ευρύ κοινό. Ειδικά όταν πήρε τη σκυτάλη από τον Σωτήρη Τσιόδρα στη δεύτερη φάση της καραντίνας. Είναι εκείνος που βγαίνει πλέον μπροστά στις κάμερες. Και δείχνει ότι «το έχει» με τον φακό της.

Πίσω, όμως, από κάθε άντρα κρύβεται μία δυναμική γυναίκα.

Και η περίπτωση του Γκίκα Μαγιορκίνη δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Πίσω από τον καθηγητή λοιπόν βρίσκεται η σύζυγός του, Κατερίνα Μωσαϊδη, η οποία στέκεται αθόρυβα στο πλευρό του. Το άλλο μισό του επίκουρου καθηγητή που είναι μία εντυπωσιακή παρουσία, κατάγεται από τον Πειραιά.

Και συχνά βγαίνει φωτογραφίες από τη Μαρίνα Ζέας και το Μικρολίμανο. Έχει φιλίες από μικρό παιδί, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ δραστήρια.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης είναι για εκείνη τα πάντα και δεν είναι λίγες οι κοινές τους φωτογραφίες σε facebook και Instagram…