Γκόλντι Χόουν – Κερτ Ράσελ: οι «Έλληνες» που ζουν μαζί 37 χρόνια κι όμως δεν έχουν παντρευτεί ποτέ

15 Δεκεμβρίου 2020 23:00

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 1983 και αμέσως κεραυνοβολήθηκαν από τον έρωτα και παρά το γεγονός ότι μετρούν μαζί 37 ολόκληρα χρόνια δεν έκαναν ποτέ το επόμενο και το πιο επίσημο βήμα στη σχέση τους, αυτό του γάμου.

Η λέξη «I do» δεν ακούστηκε από το στόμα τους ποτέ γιατί πολύ απλά, όπως οι ίδιοι αποκαλύπτουν, ο γάμος είναι ένα απλό… πιστοποιητικό.

«Για ανθρώπους σαν εμάς, το πιστοποιητικό γάμου δεν επρόκειτο να δημιουργήσει τίποτα που δεν είχαμε ούτως ή άλλως», λέει ο ηθοποιός ενώ εκείνη με τη σειρά της συμπληρώνει: «Λοιπόν, δεν έχουμε φτάσει ακόμα τα 40 χρόνια. Τα παιδιά μας παντρεύτηκαν. Θέλω να πως δεν είναι ότι δεν παντρεύτηκαν. Ο Όλιβερ είναι σε ένα πολύ ευτυχισμένο γάμο, το ίδιο και ο Γουάιατ. Η Κέιτ παντρεύτηκε μια φορά και δεν λειτούργησε, αλλά είναι μαζί με αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο και δεν ξέρω αν θα παντρευτεί ξανά. Το θέμα είναι πως όλοι δοκιμάσαμε τον γάμο και μερικές φορές απλώς δεν λειτουργεί» και συνέχισε: «Είναι εντάξει. Δεν έχει να κάνει με τον γάμο. Έχει να κάνει με τα άτομα και τη σχέση και την θέληση να μείνουν μαζί. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή αν θέλεις, μπορείς να το έχεις. Πρέπει να εγκαταλείψεις πράγματα αλλά η χαρά και ο ενθουσιασμός του να είσαι μαζί με κάποιον και να ακουμπάς τα δάχτυλα κάποιου μες στη νύχτα είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα».