Γκουέν Στεφάνι – Μπλέικ Σέλτον: παντρεύτηκαν έχοντας κοντά τους λίγους συγγενείς και φίλους στο ράντσο τους

6 Ιουλίου 2021 19:15

Γκουέν Στεφάνι - Μπλέικ Σέλτον: παντρεύτηκαν έχοντας κοντά τους λίγους συγγενείς και φίλους στο ράντσο τους

Η τελετή έγινε στο ράντσο του Μπλέικ Σέλτον στην Οκλαχόμα, όπου ο σταρ της κάντρι μουσικής έχτισε έναν μικρό ναό ειδικά για τον γάμο του με την Γκουέν Στεφάνι.

Γκουέν Στεφάνι – Μπλέικ Σέλτον: παντρεύτηκαν έχοντας κοντά τους λίγους συγγενείς και φίλους στο ράντσο τους.

Το ξωκλήσι του ράντσου όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είχε στολιστεί με λουλούδια, ενώ ακριβώς πίσω από αυτό υπήρχε χώρος ειδικά διαμορφωμένος για να ακολουθήσει το γαμήλιο δείπνο.
Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει την γαμήλια τελετή διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Οι παπαράτσι κατάφεραν να απαθανατίσουν πλάνα από τους γονείς της Γκουέν και τους μουσικούς την ώρα που κατέφθαναν στο ράντσο.
Ο Μπλέικ Σέλτον έχτισε ένα ολοκαίνουριο σπίτι για να στεγάσει τον έρωτά του με την Γκουέν. Η έπαυλη βρίσκεται στην Οκλαχόμα.


Η 51χρονη Γκουέν Στεφάνι και ο 45χρονος Μπλέικ Σέλτον άρχισαν να βγαίνουν μαζί το 2015, όταν συνατήθηκαν στο Thε Voice ως κόουτς. Ήταν την περίοδο που και οι δύο είχαν πάρει διαζύγιο.
Οι θαυμαστές του ζευγαριού κατάλαβαν πως πρόκειται να γίνει ο γάμος, αυτό το διάστημα όταν είδαν πριν από έναν μήνα περίπου την Γκουέν να φορά στο χέρι της ένα νυφικό κορσάζ.
Το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά μετά όταν χώρισαν και οι δύο από τους προηγούμενους συντρόφους τους. Αυτό συνέβη πριν από έξι χρόνια, αλλά περίμεναν μέχρι τα παιδιά της Γκουέν να «εγκρίνουν» τον Μπλέικ. Ως σύντροφο της μητέρας τους, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις.

Οι γονείς της Γκουέν, Ντένις Στεφάνι και Πάτι Φλιν πηγαίνουν προς την εκκλησία του κτήματος.

Η Γκουέν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τον γάμο. Ενώ έλαμπε μέσα στο Vera Wang νυφικό της.

 

 

πηγή: pagesix