Γκουίνεθ Πάλτροου: «Όταν έχεις διάσημους γονείς πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά για να πετύχεις»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιουλίου 2022 21:50

Πολλοί θεωρούν ότι τα παιδιά που έχουν διάσημους γονείς είναι πιο εύκολο να πετύχουν στη ζωή τους, όμως η Γκουίνεθ Πάλτροου, που η μητέρα της και ο πατέρας της ήταν γνωστές προσωπικότητες, δεν συμμερίζεται την άποψη αυτή.

Η χολιγουντιανή σταρ Γκουίνεθ Πάλτροου υποστήριξε πως όσο και αν φαίνεται περίεργο σε κάποιους, συνήθως τα παιδιά των διάσημων πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αποδείξουν την αξία τους.

Στο παρελθόν η ίδια έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις λόγω του γεγονότος ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι. Η μητέρα της είναι η διάσημη ηθοποιός Μπλάιθ Ντέινερ, ενώ πατέρας της είναι ο σκηνοθέτης γνωστών τηλεοπτικών σειρών, Μπρους Πάλτροου.

Όπως ανέφερε πρόσφατα σε νέο επεισόδιο της σειράς «Who’s in my Bathroom?» της Χέιλι Μπίμπερ, αν και όλοι νομίζουν πως τα παιδιά των επωνύμων έχουν «στρωμμένο» το μέλλον τους, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Όταν είσαι το παιδί κάποιου, ναι μεν αποκτάς πρόσβαση σε πράγματα που άλλοι δεν έχουν, όμως πρέπει να δουλέψεις δυο φορές πιο σκληρά. Οι γονείς σου ανοίγουν μια πόρτα κι άθελά σου, μπαίνεις κι εσύ μέσα», εξήγησε η ηθοποιός

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε πως είναι ακόμα πιο δύσκολο για ένα νέο παιδί να αποδείξει πως κατάφερε να πετύχει μόνο του και όχι εξαιτίας της φήμης των γονιών του.

«Οι άνθρωποι είναι πάντα έτοιμοι να σχολιάσουν το οτιδήποτε. Είναι πολύ εύκολο να σου πει κανείς ‘είσαι εκεί που είσαι, λόγω της μαμάς ή του μπαμπά σου’ ή ακόμα και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη, για να σου δώσει να καταλάβεις πως δεν ανήκεις σε αυτόν τον χώρο», ανέφερε η Πάλτροου.

Η σταρ έχει δύο παιδιά. Ο λόγος για τη 18χρονη Έιπλ και τον 16χρονο Μόουζες. Η Πάλτροου εξέφρασε την ευχή να μην περάσουν από δύσκολες καταστάσεις.

Αν και η Πάλτροου έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τον χώρο της υποκριτικής και έχει τη δική της εταιρεία προϊόντων ευεξίας «Goop», το ισχυρό της όνομα, καθώς και η φήμη της παραμένουν…