Γκουντάρας-Κάκκαβα: Τι τους συνέβη πάνω στην Εθνική Οδό

22 Απριλίου 2022 13:00

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα αποφάσισαν να κάνουν την πασχαλινή τους εξόρμηση και να φύγουν εκτός Αθηνών.

Γκουντάρας-Κάκκαβα: Τι τους συνέβη πάνω στην Εθνική Οδό.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την γκαντεμιά που τους βρήκε κατά τη διάρκεια της πασχαλινής τους έξοδο.

Ο παρουσιαστής στο ΣΚΑΪ με την σύζυγό του φωτογραφήθηκαν με φόντο το αυτοκίνητο που έπαθε λάστιχο πάνω στην Εθνική Οδό.

Το ζευγάρι παρά την αναποδιά δεν άφησε την στιγμή να τους χαλάσει τις διακοπές και έβγαλαν μία selfie χαμογελαστή αποδεικνύοντας πως ακόμα και στις δυσκολίες παραμένουν ψύχραιμοι.Γκουντάρας-Κάκκαβα: Τι τους συνέβη πάνω στην Εθνική Οδό

«Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Πασχαλινές μας διακοπές… Τι μπορεί να συμβεί σε μια στιγμή. Ενώ ήμασταν στην εθνική οδό το λάστιχο έσκασε ξαφνικά.. Ευτυχώς ήμασταν κοντά στα διόδια και δεν τρέχαμε.. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν αυτό συνέβαινε λίγα χιλιόμετρα νωρίτερα όταν πηγαίναμε με μεγαλύτερη ταχύτητα.. για αυτό ας κάνουμε το σταυρό μας Και να νιώθουμε τυχερή για κάθε μέρα που ξημερώνει και είμαστε καλά. Επίσης Είναι συγκινητικό πόσοι άνθρωποι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν γιατί ότι και να γίνεται δίπλα μας όσο κι αν η καρδιά μας μαυρίζει από αυτά που συμβαίνουν την ανθρωπιά μας δεν θα μας την πάρουν ποτέ”