Γλυφάδα: Γνωστός DJ επιτέθηκε σε μοντέλο πρώην σύντροφό του σε κλαμπ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Φεβρουαρίου 2023 13:07

Αίσθηση έχει προκαλέσει επεισόδιο που σημειώθηκε με πρωταγωνιστή DJ, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε νεαρό μοντέλο σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός DJ σε κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου επιτέθηκε στο μοντέλο, το οποίο συμμετέχει σε catwalks διεθνών οίκων μόδας. Οι δυο τους παλαιότερα είχαν δεσμό, ο οποίος διήρκησε αρκετά χρόνια, για την ακρίβεια επτά.

Με βάση τις ίδιες πηγές, αφού χτύπησε την κοπέλα, επιτέθηκε και στον νυν σύντροφο της, διοργανωτή πάρτι. Μάλιστα, του δάγκωσε το αυτί!

Οι τρεις τους κατέληξαν στο Τμήμα.

Η επίθεση από τον 40χρονο DJ φαίνεται να ήταν το ξέσπασμα ζήλιας του. Το μοντέλο, που έχει έδρα στην Αγγλία, δήλωσε ότι χώρισαν εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντι της.

Το συμβάν, σημειώθηκε λίγο μετά τις 03.30 ξημερώματα της Κυριακής. Ο DJ, ο oποίος είναι γνωστός στον χώρο του, βρέθηκε στο κέντρο της Γλυφάδας.

Εκεί, διασκέδαζε και το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας. Στο πλευρό της, ο νυν σύντροφος διοργανωτής πάρτυ, τον οποίο ο DJ γνώριζε. Μάλιστα, λέγεται πως παλαιότερα διατηρούσαν φιλική σχέση.

Ξαφνικά, τους πλησίασε και τα αίματα άναψαν. Τότε ο 40χρονος, όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη χτυπάει!

Το μοντέλο είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα, κάτι που διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί στο Τμήμα όπου έφτασε αργότερα. Μάλιστα, παρουσίασε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον DJ και φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη.

Στη συνέχεια, οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Τότε ο 40χρονος δάγκωσε το αυτί του διοργανωτή σε σημείο που λίγο έλειψε να κόψει κομμάτι!

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και όλοι κατέληξαν στο τμήμα της Γλυφάδας.

Το μοντέλο έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του επιτιθέμενου, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου».

«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή δηλώνει συντετριμμένος για το συμβάν ωστόσο ουδέποτε προκάλεσε την οποιαδήποτε σωματική βλάβη», είπε στο protothema.gr o συνήγορος του DJ, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.