Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Κάρολαιν «σπάει» τη σιωπή του πριν τη δίκη

7 Απριλίου 2022 17:21

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Κάρολαιν «σπάει» τη σιωπή του πριν τη δίκη

Αύριο, 8 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την δολοφονία της Κάρολαιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Κάρολαιν «σπάει» τη σιωπή του πριν τη δίκη

Μια μέρα πριν τη δίκη, ο πατέρας της άτυχης Κάρολάιν, μίλησε στην DailyMail και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι λόγω προβλημάτων υγείας δε θα μπορέσει να παραστεί στο δικαστήριο αλλά η σύζυγός του θα είναι εκεί.

Ακόμη, χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο νυφίτσα και εξέφρασε την άποψή του για όσα ο 33χρονος θα υποστηρίξει στο δικαστήριο.

«Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα υποστηρίξει ως γραμμή υπεράσπισής του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα.

Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν επιτυχία και ανταπόκριση καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε».

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλώντας στην MailOnline είπε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι περνούσε μια δύσκολη περίοδο και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία.

Αλλά ήταν εκείνο το βράδυ που η Καρολάιν έγινε όλο και πιο καταχρηστική, σπρώχνοντας βίαια την κούνια στο πλάι, κάτι που εξόργισε τον Μπάμπη, ο οποίος σκέφτηκε ότι η Λυδία κινδυνεύει».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα μεταφερθούν αύριο στα δικαστήρια

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την άγρια δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά και τον απαγχονισμό του σκύλου του.

Αύριο ξεκινάει η δική του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου ο οποίος είχε προκαλέσει αποτροπιασμό στην ελληνική κοινωνία με την άγρια δολοφονία της συζύγου του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά αλλά και το θέατρο που έπαιζε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους για εβδομάδες υποδυόμενος τον συντετριμενο σύζυγο ο οποίος παρακολουθούσε δεμένος και φιμωμένος, ληστές να δολοφονούν τη γυναίκα του όπως υποστήριξε αρχικά.

Μετά από ημέρες ο ίδιος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές την δολοφονία της συζύγου του την οποία χαρακτήρισε ως ατύχημα ενώ η πλευρά της οικογένειας της άτυχης Κάρολαιν υποστηρίζει μέχρι και σήμερα ότι ήταν ένα προσχεδιασμένο έγκλημα αφού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που υπήρχαν μέσα στο σπίτι και σκηνοθέτησε την ληστεία αλλά και δημιούργησε ένα σκηνικό εγκλήματος βάζοντας το μωρό τους πάνω στο νεκρό σώμα της μητέρας.

Η μεταγωγή του αύριο από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια θα γίνει μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα λόγω της δικής του για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει του βιασμού ανηλίκων και ενηλίκων ανδρών κατά εξακολούθηση.

Η μητέρα της άτυχης Καρολαιν δεν θα δώσει το παρών στην έναρξη της δίκης λόγω συναισθηματικής φόρτισης ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό εάν θα παρευρεθούν και οι γονείς του ομολογία δολοφόνου οι οποίοι βρίσκονται πλέον μόνιμα στην Αλόννησο κοντά στην οικογένεια της δολοφονημένης συζύγου του για να βλέπουν και το μωρό.

Η δίκη αναμένεται να διακοπεί λόγω φόρτου εργασίας του συνηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου ενώ μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση παραμένει η σύμβουλος

ψυχικής υγείας η οποία παρακολουθούσε από κοντά την Κάρολαϊν και θα δώσει αρκετές πληροφορίες για την συμπεριφορά του συζύγου.