Γλυκά Νερά: ο συνήγορος του 32χρονου συζυγοκτόνου ξεκαθαρίζει – «Πιστεύω ότι θα έχουμε απόλυτη ομολογία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αξίζει την τιμωρία του»

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2021 13:45
Γλυκά Νερά: ο συνήγορος του 32χρονου συζυγοκτόνου ξεκαθαρίζει - «Πιστεύω ότι θα έχουμε απόλυτη ομολογία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αξίζει την τιμωρία του»

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης, συνήγορος του 32χρονου πιλότου, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου τηλεφωνικά κι αναφέρθηκε σε όσα του είπε ο πελάτης του. Για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: ο συνήγορος του 32χρονου συζυγοκτόνου ξεκαθαρίζει – «Πιστεύω ότι θα έχουμε απόλυτη ομολογία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αξίζει την τιμωρία του»

«Χθες πήρα την εντολή και την Τρίτη θα πάμε για απολογία». Είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Την υπερασπιστική γραμμή την έθεσε ο κατηγορούμενος εξ’ αρχής. Πρόκειται για μια ομολογημένη πράξη, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες και απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα και σε αυτά που θα τεθούν από την ανακριτική αρχή».

«Πιστεύω ότι θα έχουμε απόλυτη ομολογία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αξίζει την τιμωρία του. Ηθελημένα ο ίδιος ομολόγησε χωρίς αυτό να δικαιολογεί τις 37 μέρες».

Για την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού, είπε πως ο Εισαγγελέας έχει επιμεληθεί για το θέμα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει απόφαση.

«Είναι αδύνατον να κατανοήσουμε σε συνθήκες κανονικότητας πως ο άνθρωπος αυτός διαχειρίζεται μια ακραία κατάσταση. Ακόμη, και το μετά που εμφανίζεται στις κάμερες και όλα όσα γίνονται, δεν μπορεί κανένας, ούτε κι εγώ που είμαι ο συνήγορος υπεράσπισης να το αξιολογήσουμε και να βγάλουμε το οποιοδήποτε συμπέρασμα. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την ψυχοσύνθεσή του»