«Γλυκάνισος»: Το βρώμικο παιχνίδι της Ελεάνας εναντίον της οικογένειας Δεμίρη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Νοεμβρίου 2022 13:00

Kαθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Γλυκάνισος», που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.

Άκρως ενδιαφέροντα είναι όσα θα συμβούν στη σειρά «Γλυκάνισος».

Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Αναστασία τούς ενημερώνει όλους ότι η Ελεάνα επιτέθηκε άσχημα στον Αντρέα, τον έβρισε και είπε ότι θα υποστηρίξει τον Στρατή στο δικαστήριο, με την αλήθεια που της εκμυστηρεύτηκε ο αδελφός της πριν αυτοκτονήσει.

Όμως, λίγο αργότερα στο τηλέφωνο, η Ελεάνα ενημερώνει τον Αντρέα ότι το θέατρο που έπαιξε έπεισε τους Δεμίρηδες και του δίνει οδηγίες για το πώς θα τους αποσπάσει χρήματα με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, ο Στρατής καταφέρνει και πηγαίνει στον γάμο της Ραζάν και του Καρίμ προκειμένου να αφήσει το δώρο του και να τους ευχηθεί.

Τότε, βρίσκει την ευκαιρία και την αποχαιρετά με μάτια δακρυσμένα, ενώ της υπόσχεται πως δεν θα την ενοχλήσει ξανά. Στο νοσοκομείο, ο Άγγελος, που σώθηκε από την έκρηξη, είναι με τη Μαργαρίτα και τον οργισμένο Θανάση, που τον προειδοποιεί, άλλη μία φορά, να σταματήσουν να ανακατεύονται στην υπόθεση με τους νεκρούς πρόσφυγες.

Ωστόσο, ο Στρατής, ο Ραφαήλ και η Αλίκη μαθαίνουν ότι ο Άγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν παράνομο κύκλωμα διακίνησης προσφύγων και θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες γι’ αυτό. Την επόμενη μέρα, η Ραζάν δίνει το δώρο του Στρατό στη Φάζια, για να το κρύψει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πωλ βγαίνει με την Αναστασία, που της ξεφεύγει ότι ο Άγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν κάποιο κύκλωμα, ενώ η Αλίκη φεύγει ξανά για την Αθήνα.

Η Αλίκη βρίσκεται, άλλη μία φορά, στην Αθήνα, για να επισκεφθεί τη μητέρα της στη φυλακή. Οι μνήμες από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της στοιχειώνουν ακόμη τις δύο γυναίκες, οι οποίες μοιάζουν να μην μπορούν να ξεχύσουν τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν στα χέρια του.

Στη Λέσβο, η Μαργαρίτα λέει στον Άγγελο ότι σκέφτεται να στείλει ανώνυμα στον εισαγγελέα επιστολή σχετικά με το κύκλωμα διακίνησης που δρα στο νησί.

Παράλληλα, η Ραζάν συναντιέται με τον Στρατή για να τον ευχαριστήσει για το δώρο του, ενώ η Ανθή βρίσκει τον Νικήτα να κοιμάται μεθυσμένος και πληγώνεται. Αποφασισμένη, επιστρέφει στο σπίτι και ανακοινώνει στον πατέρα της ότι ο γάμος με τον Έκτορα θα γίνει, άμεσα κιόλας.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαργαρίτα ανακαλύπτει τον λόγο για τον οποίο καταδικάστηκε η μητέρα της Αλίκης και τον αποκαλύπτει στον Άγγελο. Η μέρα του γάμου της Ανθής με τον Έκτορα ξημερώνει, αλλά μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους πάντες στην εκκλησία.