Γνωστός Έλληνας ηθοποιός χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου

Συντάκτης: Newsroom

9 Δεκεμβρίου 2022 14:30

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου

Η Φωτεινή Κωνσταντινίδη, σύζυγος του Δήμου Μυλωνά, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας πως έχει χωρίσει από τον ηθοποιό, ο οποίος μένει πια στο «Σπίτι του ηθοποιού».

«Δεν είμαι με τον Δήμο. Ο Δήμος έφυγε από το σπίτι κρυφά, χωρίς να μας ενημερώσει ότι φεύγει. Εγώ σηκώθηκα το πρωί και έψαχνα που είναι ο Μυλωνάς. Φανταστείτε ότι τα ρούχα του τα πήρε σε σακούλες σκουπιδιών. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν. Ξύπνησα και έψαχνα να τον βρω. Ούτε τσακώθηκα, ούτε ήρθα σε προστριβή, ούτε μέχρι τώρα έχει πει σε κανέναν “χώρισα με τη γυναίκα μου”, ούτε ότι μένει στο “Σπίτι του ηθοποιού” εδώ και 1,5 μήνα περίπου. Κακώς τον δεχτήκανε κι εκεί γιατί ούτε άπορος είναι, ούτε άστεγος. Έχουμε σπίτι εδώ στην Αθήνα. Νόμιμη σύζυγός του είμαι, δεν τον έδιωξα από το σπίτι όπως λέει. Τον είχα μαζέψει πριν πέντε χρόνια από εκεί σε άθλια κατάσταση. Έχω μάρτυρες πάρα πολλούς για το πως ήταν ο Μυλωνάς τότε και πως ήταν τα πέντε χρόνια που ήταν μαζί μου, που ήταν πάρα πολύ καλά, ούτε αλκοόλ, ούτε τίποτα, γιατί είχε ένα θεματάκι. Το σπίτι του ηθοποιού που όπως λέει τους αγαπάει και τους φροντίζει, να μην τους έχει έτσι, με ένα φαγητό μόνο από την Αρχιεπισκοπή και τελειώσαμε» είπε αρχικά η Φωτεινή Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα η ίδια αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ τους και στο οποίο ενεπλάκη η Αστυνομία. «Μου έστειλε μήνυμα ότι ψήνεται στον πυρετό. Και πάω στο “Σπίτι του ηθοποιού” να τον δω. Του είπα να πάμε σε έναν γιατρό, να δούμε αν είναι καλά και μου λέει, “δε θέλω, φύγε, θα πάρω την αστυνομία”. Μετά από ένα 20λεπτο που μιλάγαμε, ήρθε η αστυνομία. Με λίγα λόγια γελάγανε οι αστυνομικοί. Δε γράψανε ούτε καν το συμβάν» τόνισε η Φωτεινή Κωνσταντινίδη.

Τέλος, όσον αφορά την εκπομπή που ο Δήμος Μυλωνάς υποστήριξε πως θα παρουσιάσει, αλλά και τη σχέση του με τον γιο του, η Φωτεινή Κωνσταντινίδη σχολίασε: «Δε θα κάνει καμία εκπομπή. Τον δούλεψε μια κυρία και νομίζω δεν είχε σκοπό και να γίνει, σκοπός ήταν να πάρουν λεφτά από χορηγούς. Απλώς από εκεί και πέρα, ο άντρας μου έπαθε πολύ ψυχολογικό πρόβλημα. Ο γιος του Δήμου είναι 30 χρονών, δεν είναι μικρός για να τον κρύψει η μαμά του που είπε. Είναι επιλογή του να μην βλέπει τον Δήμο. Η μητέρα του πριν από πέντε χρόνια που τον γνώρισα εγώ, τον έδιωξε από το σπίτι με αστυνομία, γιατί έχει σπίτι ο Μυλωνάς και εδώ, δε ξέρω τι έκανε για να τον διώξει. Απιστία μέσα στη σχέση δεν υπήρχε. Τώρα έμαθα που πήγε στο “Σπίτι του Ηθοποιού” ότι ψάχνει κυρίες δύο-δύο να αποδείξει ότι λειτουργεί ακόμα, που δε λειτουργεί. Με πήραν τηλέφωνο και μου τα είπαν αυτά και γελάγανε».