Γνωστός τραγουδιστής κατηγορεί την πρώην του για μάγια, επειδή δεν του… σηκώνεται!

5 Μαρτίου 2020 12:18

Τραγουδιστ

Του μάγεψαν το πουλί και τώρα πλέον δεν λαλεί! Γνωστός καλλιτέχνης με μεταφυσικές ανησυχίες, πηγαίνει σε μέντιουμ για να… του λύσει τα μάγια, ώστε να επανέλθει η στυτική του λειτουργία, αλλά και η καριέρα του να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο που ήταν κάποτε!
Ο ίδιος κατέφυγε σε ξόρκια και χειροποίητα φυλαχτά, για να ξαναπιάσει η δουλειά, αλλά και για να «πιάσει» παιδί η γυναίκα του. Ήταν, μάλιστα, τέτοιο το άγχος του για όλα αυτά, που τηλεφωνούσε στη μάντισσα στις 2 και τις 3 τα ξημερώματα, προκειμένου να του ρίξει τα χαρτιά και να του πει το μέλλον.
Όπως πιστεύει ο τραγουδιάρης, τον έχουν βρει κακοτυχίες ακόμα και στα… πολύ προσωπικά του ζητήματα (σ.σ.: το πρόβλημα με τα «υδραυλικά» του, που αναφέραμε παραπάνω!), εξαιτίας μίας πρώην του που τον… μάγεψε, θέλοντας να τον εκδικηθεί! Προσπαθεί, λοιπόν, απεγνωσμένα να βρει τα μάγια, προκειμένου να του τα λύσει η κυρία που έχει αναλάβει να τον λυτρώσει από τα… κακά πνεύματα και την αρνητική ενέργεια!
Εκείνο που τον απασχολεί κυρίως, είναι η… καθοδική πορεία του ανδρισμού του και η άρνηση του αίματός του να συγκεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ώστε να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λεπτομέρειες για το αν… σφαγιάστηκε μαύρος κόκορας ή λευκό περιστέρι, για να «πετάξει» ξανά το πουλί του ερμηνευτή δεν γνωρίζουμε, ωστόσο πρέπει να έγιναν τα δέοντα.
Μάτιασμα… διαρκείας
Όλα ξεκίνησαν από το συνεχές και διαρκές μάτιασμα που είχε ο τραγουδιστής, σε σημείο να υποφέρει από πονοκεφάλους, πονόκοιλο και γενική αδιαθεσία. Ματιασμένος, λοιπόν, κάθε τρεις και λίγο -γεγονός που του δημιουργούσε άγχος- θέλησε να ψάξει και να βρει για ποιον λόγο βασκαινόταν έτσι εύκολα. Το ένα έφερε το άλλο και βρήκε τη λύση στα έμπειρα χέρια μίας γνωστής μέντιουμ, μελλοντολόγου, οραματίστριας των βορείων προαστίων, η οποία ανέλαβε, εκτός από το να τον ξεματιάζει όσες φορές χρειαζόταν μέσα στο εικοσιτετράωρο, να του λέει τα μελλούμενα, αλλά και να λύσει τα μάγια που του είχε κάνει μία πρώην του, καψούρα μαζί του, για να τον εκδικηθεί που τη χώρισε.
Τα μάγια, λοιπόν, του στοίχισαν την επιτυχία στην καριέρα -και γι’ αυτό, όπως πιστεύει, βρέθηκε στην αφάνεια για χρόνια– αλλά και στην προσωπική του ευημερία, καθότι, αν και παντρεμένος, ο «πελαργός» δεν έλεγε να έρθει. Το χειρότερο απ’ όλα, βέβαια, ήταν προβλήματα… λειτουργικότητας. Η κυρία με το χάρισμα έπιασε αμέσως δουλειά: Οραματιζόταν, έπεφτε σε ύπνωση, καλούσε πνεύματα προκειμένου να της πουν πού είναι κρυμμένα τα μάγια. Έφτιαχνε φυλαχτά και του τα έδινε να τα φοράει για προστασία και φυσικά έριχνε χαρτιά, φλιτζάνια και ξεματιάσματα, όσο συχνά ζητούσε ο καλλιτέχνης. Ακόμα και τα ξημερώματα την καλούσε για τηλεφωνικές προβλέψεις και για να τη ρωτήσει τι θα κάνει.
Όλα τα παραπάνω με το αζημίωτο βέβαια, αλλά και με θρησκευτική ευλάβεια προς τις συμβουλές και τις οδηγίες της. Τα ταρό και τα ζώδια μπήκαν για τα καλά στη ζωή του -σε βαθμό σπουδής, θα έλεγε κανείς- και το διαχρονικό άσμα της Γλυκερίας «Πήγα σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες» είναι πλέον τόσο ταυτόσημο με την πραγματικότητά του, που, κάλλιστα, θα μπορούσε να είναι το τραγούδι που ανοίγει το δεύτερο πρόγραμμά του!