Αλεξία Τράικο: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM

Συντάκτης: Newsroom

24 Δεκεμβρίου 2022 09:30

GNTM - Αλεξία Τράικο: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας

Το GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξία Τράικο, η οποία κατάφερε να παραμείνει μέσα στον διαγωνισμό για τέσσερις μήνες περίπου και να δώσει τον καλύτερο εαυτό της.

Η Αλεξία Τράικο κέρδισε το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει σε ΙΕΚ, κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aléksia Trajko (@alexia_traiko)

Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM

Η Αλεξία Τράικο είναι από την Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα. Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling, έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks.

Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels.

Η ίδια δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα. Για αυτό και το δυνατό της σημείο για το GNTM ήταν η ακόρεστη όρεξη της για το modelling μιας και πάντα θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο.

Η Αλεξία Τράικο πήγε με περίσσια αυτοπεποίθηση στις auditions του GNTM, με την κριτική επιτροπή να τρελαίνεται με το μάκρος των μαλλιών της και το περπάτημά της.

«Ξεκίνησα πολύ αστεία με το modelling, δεν το περίμενα. Ήξερα ένα παιδί που ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία, ήθελε να δοκιμάσει πράγματα, βγήκαμε για έναν καφέ και που λέτε βγάλαμε φωτογραφίες σε ένα παντοπωλείο. Εκεί βγήκαν υπέροχες φωτογραφίες, τις ανεβάσαμε και πήγαν πολύ καλά. Δεν φοβάμαι να κάνω πράγματα, ξέρω ότι το αποτέλεσμα θα βγει καταπληκτικό» είχε δηλώσει στην audition της.

«Όταν είμαι μπροστά από τον φωτογραφικό φακό νιώθω δύναμη, νιώθω άλλος άνθρωπος, νιώθω ότι δεν είμαι η κλασσική Αλεξία και παίρνω μια άλλη μορφή» είχε τονίσει η νικήτρια του GNTM.