Γνωστή τηλεοπτική ηθοποιός έστειλε μήνυμα απ’ το νοσοκομείο: «Οι δυσκολίες είναι σαν καθαρτικό» (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 13 Φεβρουαρίου 2019 17:48
Γνωστή τηλεοπτική ηθοποιός έστειλε μήνυμα απ' το νοσοκομείο: "Οι δυσκολίες είναι σαν καθαρτικό" (φωτογραφία)

Όλα καλά για την Ελένη. Μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, θέλησε να γράψει δύο λόγια στην προσωπική της σελίδα στο facebook. Πόσταρε, λοιπόν, φωτογραφία από το νοσοκομείο. Ο λόγος για την ηθοποιό Ελένη Οδυσσέως που υποδυόταν τη γραμματέα του Μάνου Παπαγιάννη στη σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς».


«Το πρώτο μου πρωινό μετά από δέκα μέρες. Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν ποικιλόμορφα ιδιαίτερα δύσκολα σε διαφορετικούς τομείς. Δε βγαίνεις χωρίς περισσότερη σοφία μέσα από τις δυσκολίες. Οι δυσκολίες είναι σαν καθαρτικό. Αναθεωρείς, αξιολογείς, καταστάσεις και ανθρώπους. Και συνεχίζεις με αισιοδοξία. Εδώ στην κλινική μου είπαν ότι απόλαυσαν το ρεπερτόριο μου σε ζεϊμπέκικα της Μαρινέλλας και του Τσιτσάνη κατά τη διάρκεια της επαναφοράς μου από τη νάρκωση. Η κοπέλα δίπλα μου είπε πριν λίγο με γέλιο «Κύριε Ελέησον μόλις σε έβγαλαν από το χειρουργείο χθες ζαλισμένη, εξασθενημένη και πονεμένη, με βραχνή φωνή και στεγνό στόμα μας τραγουδούσες με απίστευτη προσπάθεια! Εγώ σε θαύμασα!» Όλα τα άλλα που είπα δεν μου τα λένε ´Ετσι κι αλλιώς είμαι χαρούμενη όταν κάνω τους άλλους να γελάνε ακόμα και στον ύπνο μου!
Με την αγάπη στην οικογένεια όλα αντέχονται και όλα ξεπερνιούνται. Όσα κι αν υπήρξαν τα εμπόδια. Τα πονάκια είναι η αιτία να ανακαλύπτουμε τη δύναμή μας. Στο τέλος όλα περνάνε και όλα πάνε καλά!».