Γωγώ Μαστροκώστα -Τραϊανός Δέλλας: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Δεκεμβρίου 2022 12:52

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας εθεάθησαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Η γυμνάστρια Γωγώ Μαστροκώστα και ο σύζυγός της και άλλοτε ποδοσφαιριστής Τραϊνός Δέλλας πραγματοποίησαν μία σπάνια κοινή εμφάνιση.

Το ζευγάρι, που συμπληρώσει δεκαέξι χρόνια κοινής πορείας– απόλαυσε το γεύμα του σε γνωστό στέκι στην Πανεπιστημίου μαζί με καλή παρέα.

Στη συνέχεια, απόλαυσαν μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ!».

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι από τους ανθρώπους που δίνουν σπάνια πια τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Η πρώην γυμνάστρια φιλοξενήθηκε παλαιότερα στο «Dot.» του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εντύπωση που σχημάτισε για τον Δέλλα όταν τον συνάντησε πρώτη φορά, την πρόταση γάμου και τις δυσκολίες που ξεπέρασε στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

«Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός» παραδέχτηκε η Μαστροκώστα και εξήγησε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, παρόλο που γνώριζε για την εγκυμοσύνη της δεν της έκανε πρόταση γάμου, μέχρι που η ίδια… εμμέσως τον απείλησε. Με ποιον τρόπο; Του δήλωσε όταν ερχόταν στον κόσμο η κορούλα τους, θα έπαιρνε το επίθετό της. «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου», εξομολογήθηκε.

Όσο για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, είπε: «Από ένα διάστημα και πέρα, δεν άφησα να επηρεάσει τόσο πολύ τη ζωή μου κι άρχισα και έκανα αυτά τα χαζά πράγματα που έκανα και πριν από αυτό. Γιατί είναι αυτά τα μικρά πράγματα, σε κάνουν και νιώθεις πάλι φυσιολογικός». Μάλιστα, όταν το έμαθε, είχε μόλις γεννήσει την κόρη της. «Είναι η αντίθεση της χαράς με τη λύπη, που είναι δύο τεράστια συναισθήματα, στο πικ είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα. Τότε το μωρό ήταν δύο ημερών. Εγώ δεν μένω σε αυτό, μένω στο ότι είμαι καλά κα γενικά πρέπει νομίζω να προσπερνάμε πράγματα».

Η σχέση της με τον Δέλλα επηρεάστηκε τότε; Η Γωγώ Μαστροκώστα υποστήριξε πως: «Καθόλου. Θεωρώ ότι οι σχέσεις που έχουν ουσία είναι αυτές που θα δέσουν περισσότερο και θα μεγαλώσουν, θα δυναμώσουν με τις δυσκολίες».