Γραμμέλη για Σκορδά: «Με το ένα πόδι φεύγει, με το άλλο πόδι μένει»

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουνίου 2022 17:45

Γραμμέλη για Σκορδά: «Με το ένα πόδι φεύγει, με το άλλο πόδι μένει»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε μεταξύ άλλων, για την Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1, τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα στην εκπομπή «Όλα γκουντ».

Για το αν φεύγει από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά: «Με το ένα πόδι φεύγει, με το άλλο πόδι μένει».

Για το πώς πέρασε στο Big Brother: «Πολύ ωραία πέρασα. Καθόμουν στην καρέκλα σταυροπόδι, σταθερά ψύχραιμη. Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν».

Για το αν έχει κλείσει τηλεοπτική δουλειά την επόμενη σεζόν: «Έχω αποφασίσει να εργαστώ στην τηλεόραση. Νομίζω έχω βρει το εργασιακό περιβάλλον. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω Σαββατοκύριακο. Μέχρι τις 17 Ιουλίου θα είμαι εδώ».

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα: «Ό,τι και να του πεις σου λέει «Δίπλα σου». Πέρασα πάρα πολύ καλά. Είδα και ένα ζευγάρι που εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω. Εγώ αυτό το τόσο ζευγάρι δεν μπορώ να γίνω. Και πολύ καλά δίπλα μου ο Δημήτρης. Ο Σταρόβας είναι αποκάλυψη».

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπω στην τηλεόραση, σε εκπομπές που δεν θέλω να μπαίνουν μέσα στο σπίτι μου και υπάρχουν και άνθρωποι για τους οποίους δεν θα γράψω ποτέ. Το όνομά τους δεν θα μπει σε δικό μου γραπτό. Είναι δύο τρεις αυτή τη στιγμή ενεργοί στην τηλεόραση», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Γραμμέλη για Σκορδα: «Με το ένα πόδι φεύγει, με το άλλο πόδι μένει»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τιμώ το συμβόλαιό μου, όσα έχουν ακουστεί δεν με αφορούν»

Μετά το ξεκατίνιασμα ανάμεσα στο Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλία Γερμανού. Η Αφροδίτη Γραμμέλη επιστρέφει με νέες δηλώσεις της για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η γνωστή τηλεκριτικός ήταν το θέμα του ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η οποία βρίσκεται απέναντι από την εκπομπή του Γρηγόρη γκουντάρα και ανέφερε ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει ήδη υπογράψει με την παραγωγή του ANT1 για την πρωινή εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού προκαλώντας την οργή της Αφροδίτης Γραμμέλη η οποία επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις της για το θέμα.

«Ήταν πολύ καλή χρονιά, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους ευγενείς σε ένα κανάλι που πέρασα πολύ καλά. Ακούγονται πολλά και δεν θα ήθελα να σχολιάσω το παραμικρό. Κατ’ αρχάς θεωρώ ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα πάω πέρα από εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι λίγο προσεκτική και διακριτική με αυτό το θέμα. Έχω μια συμφωνία κι ένα συμβόλαιο που τιμώ με τον ΣΚΑΙ, ο οποίος έχει προτεραιότηταΌ,τι μπορεί να ακούγεται και να λέγεται, δεν είναι κάτι που θέλω να το συζητήσω. Θεωρώ ότι τα επαγγελματικά συζητιούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες. Τα έχουν ακουστεί, δεν με αφορούν επαγγελματικά. Κι εγώ γράφω ρεπορτάζ αλλά δεν θέλω να λέω γιατί εγώ δουλεύω για να ζήσω. Δεν έχω ματαιοδοξία ούτε τίποτα. Θα είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου θα είμαι σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, που δεν έχω κανένα παράπονο. Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσω για το επόμενο βήμα, θα γίνει επαγγελματικά πίσω από κλειστή πόρτα»