Γρηγόρης Αναστασιάδης: Χώρισε την Αγγελική Ηλιάδη και βρήκε νέα σύντροφο

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 10:29

Αγγελική Ηλιάδη ερωτευμένη

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη και αποκαλύπτει τι συμβαίνει ακριβώς στην προσωπική σου ζωή

Ο πρώην παίκτης της τηλεοπτικής φάρμας ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν είναι ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη Και πως το ο έρωτας τελείωσε λίγο λίγο καιρό μετά τη μετακόμιση του στην Αθήνα.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έκανε μία ακόμα αποκάλυψε την προσωπική του ζωή αφού εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι είναι ζευγάρι με κάποια άλλη γυναίκα.

Πάντως μέσα σε όλα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega ξεκαθάρισε πως η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη δεν του δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα στην προσωπική του ζωή.

«Η μόνη αλλαγή μετά την «Φάρμα» είναι ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Παρ’ όλα αυτά με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δυο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας

Η οικογένεια που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη. Προτιμώ την δια ζώσης γνωριμία και στο παλιό φλερτ.

Ειμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας. Φυσικά θα ήθελα να γινώ πατέρας». Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με την νέα του σχέση.

Έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα (μετά την Αγγελική Ηλιάδη) αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό»

φωτογραφίες: ndp