Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον εαυτό μου» (βίντεο)

2 Δεκεμβρίου 2018 11:42

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την επιστροφή του με το The 2night show και την τηλεθέαση των πρώτων του επεισοδίων, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα το τηλεοπτικό. Το αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά στη θεαματικότητα, επειδή περίμενα ακριβώς τι θα συμβεί, αφού ήξερα και τι ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή, δεν με εξέπληξε, εκτός από κάποιες μικρές απορίες που έχω, που θα προσπαθήσω να τις λύσω. Δηλαδή θέλω να πω ότι όταν μπαίνεις στην τηλεοπτική αρένα, απέναντι από όλα αυτά τα μεγαθήρια που σχεδόν τελειώνουν. Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι στις 22:30 – 23:00 δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι αυτή την περίοδο και ουσιαστικά δεν υπάρχει και καμία συνέντευξη με κανέναν επώνυμο, ανώνυμο, άγνωστο που θα μπορέσει να ‘χτυπήσει’ αυτά τα project», είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Και πρόσθεσε: «Όταν εργάζεσαι και όταν πληρώνεσαι από κάπου, συνεχώς να ψάχνεις υπεκφυγές ή να ψάχνεις γωνιές τηλεοπτικές για να κρυφτείς, είναι εύκολο. Στο δύσκολο τι γίνεται… Στο δύσκολο θα πάρεις βέβαια κάποια άσχημα αποτελέσματα. Μην το πάρετε στραβά, δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον εαυτό μου. Μπορούσα να πω ‘όχι’ και να μη το κάνω, και να εμφανιστώ το Γενάρη, να έχουν τελειώσει όλα, από την αρχή. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όταν το κανάλι που πληρώνεσαι έχει πρόβλημα, πρέπει να είσαι εκεί».

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, που δεν πήγε στην εκπομπή του, σημείωσε: «Είναι προσωπικό θέμα του Γιώργου που δεν ήρθε στην εκπομπή. Του τηλεφώνησε ο Μανώλης Σκοπελίτης με χαρά να ερχόταν, είναι ένας πάρα πολύ καλός καλεσμένος. Δεν μας χωρίζει κάτι με τον Γιώργο. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά πράγματα, αλλά τον σέβομαι ιδιαίτερα. Εγώ είχα την ανάγκη».