Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τοποθετήθηκε για το «χαστούκι» της Ιωάννας Μπέλλα (βίντεο)

7 Δεκεμβρίου 2018 22:58

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα («και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι πάνω σε έντονο τσακωμό;»), στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής πήρε θέση και μίλησε για το θέμα.

Ο οικοδεσπότης του «2Night Show» μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και είπε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι η κοπέλα απάντησε. Στην προκειμένη περίπτωση έκανε μια δήλωση που έμεινα και εγώ άναυδος. Της απάντησα λίγο αργότερα ότι δεν έχει συμβεί αυτό και λέω πως είναι πολύ ευαίσθητο το κομμάτι. Μου απάντησε κάτι που δεν έχει παίξει κανένας. Ότι τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο και όχι με τη βία και ότι δεν θέλει να της ξανασυμβεί. Και βάζει μια τελεία. Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που κανείς δεν έπαιξε τι είπε παρακάτω».

Και πρόσθεσε: «Δεν κάνω λογοκρισία. Προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ό,τι μου λένε να κόψω. Θεωρώ ότι κατάλαβε πως δεν πρέπει να ξαναπεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω πως το είπε. Θα μπορούσε να ήταν και μια κακή στιγμή. Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο πως αυτό που λέει είναι λάθος. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε μένα».