Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έγινα επιθετικός στη Νάνσυ λόγω χαπιών που έπαιρνα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Φεβρουαρίου 2023 10:09

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε εξομολογητική διάθεση σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου λέγοντας πως εκείνη τον έσωσε όταν λόγω των χαπιών που έπαιρνε για να χάσει βάρος, είχε αρχίσει να γίνεται επιθετικός ακόμα και προς εκείνη.

«Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα με πολύ έντονη προσωπικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε.

Για άλλο παιδί αυτά τα πράγματα δεν τα λες. Πρώτη φορά μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα… Αφήνω τη ζωή να πάει όπως πάει» είπε ο Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ σε έναν άνθρωπο. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις, ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δε ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα. Εγώ όμως δε τα είχα διαβάσει.

Πήγα να κάνω κακό σε έναν άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα. Ευτυχώς με σταμάτησαν εκεί.

Μετά πάλι στον δρόμο έγινα επιθετικός με έναν άνθρωπο και φτάνω στο ραδιόφωνο και έγινα επιθετικός στη Νάνσυ, τη σπρώχνω, την κουνάω. Εκεί η Νάνσυ κατάλαβε ότι κάτι γίνεται γιατί εγώ δε κάνω ποτέ τέτοιες κινήσεις.

Μου λέει ‘τι γίνεται με αυτά τα χάπια;’. Είχα χάσει κιλά και νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος. Μια βδομάδα ακόμα να τα έπαιρνα… Ήμουν άλλος».

Σε άλλο σημείο είπε: «Στα 27 αρραβωνιάστηκα μια κοπέλα, ουσιαστικά έκανα πράγματα για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Δεν έφτασα ξανά κοντά στον γάμο. Μόνο σε σύμφωνο συμβίωσης με τη μαμά του Αναστάση. Εγώ είμαι και λίγο γαμοφοβικός.

Πάντα κάποιος φταίει, ας αναλάβω εγώ την ευθύνη. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη μαμά του Αναστάση και μεγαλώνουμε ένα παιδί και οι δύο μαζί. Είναι δύσκολο. Κανένας χωρισμός δεν είναι ωραίος. Έχει πάντα μια εικόνα δύο γονέων που είναι πολύ αγαπημένοι.

Με τη σύντροφό μου Νάνσυ γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, από το πρωινό. Ξυπνάω το πρωί μαζί με τη σύντροφό μου, δουλεύουμε μαζί.

Γενικώς, φλέρταρα όσο ήμουν ελεύθερος. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες».