Γρηγόρης Αρναούτογλου: κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική

7 Ιανουαρίου 2020 09:21

Αρναού

Τελικά πείστηκε και είπε το μεγάλο «ναι» περίπου πριν από ένα χρόνο που γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας και έτσι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην ταινία «Ciao Italia» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μία φιλική συμμετοχή στη σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου και σενάριο Μπάμπη Σπανού βασισμένο, επίσης, σε μια ιδέα του Γιώργου Παπαθεοδώρου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για πρώτη φορά σε ταινία
Η υπόθεση της ταινίας που συμμετέχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στην Ευρώπη της κρίσης και στην Ελλάδα της μιζέριας, μια παρέα νέων κοριτσιών -όλες άνεργες, (όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες του νότου)- αποφασίζουν μέσα στην απελπισία τους να κάνουν μια ληστεία προκειμένου να επιβιώσουν. Απευθύνονται σε μια υπέργηρη αντάρτισσα για να τους βοηθήσει. Η αντάρτισσα τοποθετεί σαν υπεύθυνη και καθοδηγήτρια της ομάδας την ανιψιά της.
Η ληστεία ετοιμάζεται με πολλά απρόοπτα. Ένας αστυνομικός-απομεινάρι της παλιάς Βασιλικής Χωροφυλακής, ρατσιστής και αντικομμουνιστής, εμπλέκεται στα πόδια τους δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις και εν αγνοία του φέρνει εμπόδια στη ληστεία. Το σχέδιο όμως της ληστείας προχωράει και ολοκληρώνεται. Κατ’ απαίτηση της γηραιάς αντάρτισσας η ληστεία γίνεται χωρίς όπλα…».

Αρναού