Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: διακοπές στην Ελαφόνησο

Συντάκτης: Newsroom

22 Αυγούστου 2022 10:10

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: διακοπές στην Ελαφόνησο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου επέλεξαν για ακόμη μια φορά την Ελαφόνησο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Εκεί το ζευγάρι έχει δημιουργήσει φιλίες από τα προηγούμενα καλοκαίρια που πήγαν. Αλλά είναι και ο τόπος που διαλέγουν για να ξεκουραστούν και στενοί τους φίλοι. Έτσι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου επέλεξαν και φέτος την Ελαφόνησο, αφού ξέρουν ότι θα περάσουν καλά και θα διασκεδάσουν. Εκεί έγιναν και πριν από έναν χρόνο κουμπάροι στον γάμο του συνεργάτη τους Παναγή Τζωρτζάτου μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν στη ζωή και τη δουλειά τους. Μετά από μια πολύ κοπιαστική και ραδιοφωνική σεζόν βρήκαν χρόνο για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και σπάνια έχει απασχολήσει τα μέσα επικοινωνίας. Αλλά και όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως είναι για κάποια επαγγελματική τους κίνηση ή για κάποια δημόσια εμφάνιση.

Η Νάνσυ Αντωνίου που είναι λίγο πιο ενεργή από τον Γρηγόρη στα social media χθες αργά δημοσίευσε ένα βίντεό του στον λογαριασμό της στο Instagram. Την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο του στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένουν.

Ο Εκατομμυριούχος του Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ύστερα από 16 χρόνια, επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση και’ στη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η επιτυχία που σημειώνει σε καθημερινή βάση έκανε τους υπεύθυνους του σταθμού του Αμαρουσίου να δώσουν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Στο εν λόγω παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν από 500 μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δώσουν σωστές απαντήσεις.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Η προβολή θα είναι και πάλι καθημερινή από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ενώ φυσικά ο παρουσιαστής θα κάνει και φέτος το επιτυχημένο The 2Night Show στη late night ζώνη.

φωτογραφία: Instagram